Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Judith Manshanden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Judith Manshanden boeken?

drs. Judith Manshanden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Judith Manshanden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Judith Manshanden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Judith Manshanden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Judith Manshanden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Judith Manshanden

Sociaal ondernemer, economisch pionier
Na een jarenlang als consultant in het ‘reguliere’ bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloot Judith in 2013 het sociaal ondernemerschap te omarmen. Zij is de initiatiefnemer van het GEEF Café, een restaurant waar geen prijzen op het menu staan, maar waar iedereen zelf bepaalt wat hij betaalt. En wie geen geld heeft, kan vrijwilligerswerk doen in ruil voor een maaltijd. In haar presentatie neemt Judith u mee op reis naar een nieuwe economie waarvan waarin business modellen gebaseerd zijn op eerlijkheid, vertrouwen en loslaten. Met haar praktijkkennis van zowel de ‘oude’ als de ‘nieuwe’ economie levert Judith een inspirerende visie op een economische paradigmashift die op het punt staat te gebeuren….Na het afronden van haar studie psychologie in 2004 is Judith enkele jaren zelfstandig ondernemer geweest. Met haar bedrijf Global People nam ze organisaties en afdelingen mee naar ontwikkelingsprojecten in Afrika met als doel om aan persoonlijke ontwikkeling en team building te werken. In 2008 maakte Judith de overstap naar BoerCroon waar zij tot 2011 ze als consultant leiderschaps- en cultuurveranderingstrajecten begeleidde. In 2013 besloot zij de overstap naar het sociaal ondernemerschap te maken en richtte het GEEF Café op.Judith Manshanden geeft een vernieuwende visie op de economie. Ze laat zien dat sociaal ondernemen geen trend is maar een uiting van een verandering die veel groter is. Je zou het de volgende stap in het menselijk bewustzijn kunnen noemen. Aan de hand van praktische tips en voorbeelden laat ze zien wat we kunnen leren van sociaal ondernemers om zo zelf de overstap te kunnen maken naar een duurzamere manier van denken en doen.

drs. Judith Manshanden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Judith Manshanden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Judith Manshanden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Judith Manshanden en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Judith Manshanden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Judith Manshanden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Judith Manshanden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Judith Manshanden checken, een gratis optie plaatsen op drs. Judith Manshanden en de boeking(en) van drs. Judith Manshanden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Judith Manshanden, BOEKINGSBUREAU drs. Judith Manshanden, BOEKINGSBURO drs. Judith Manshanden, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Judith Manshanden, ENTERTAINMENTBURO drs. Judith Manshanden, ARTIESTENBUREAU drs. Judith Manshanden, BOEKINGSKANTOOR drs. Judith Manshanden, IMPRESARIAAT drs. Judith Manshanden, MUZIEKBURO drs. Judith Manshanden, MUZIEKBUREAU drs. Judith Manshanden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Judith Manshanden, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Judith Manshanden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Judith Manshanden.

 

Offerte drs. Judith Manshanden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag