Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Justien Marseille boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Justien Marseille boeken?

drs. Justien Marseille boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Justien Marseille.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Justien Marseille.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Justien Marseille ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Justien Marseille plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Justien Marseille

Trendanarchist

The Future Institute verricht sinds 1999 participerend en kwalitatief onderzoek naar veranderingen in markt en samenleving. Doel is ‘kritisch en zonder vrees’ inzicht te verschaffen en verspreiden over op handen zijnde veranderingen. Op grond van veelal in eigen beheer ontwikkelde thema’s worden lezingen, workshops en visies ontwikkeld voor relaties op het gebied van de financiële dienstverlening, gebiedsontwikkeling en vastgoed en FMCG markets. The Future Institute hanteert de Delphi onderzoeksmethode. Uit prille signalen voor veranderingen worden hypothesen voor de toekomst geformuleerd. Deze hypothesen worden vervolgens voorgelegd aan een steeds bredere kring van deskundigen. Justien Marseille onderzoekt sinds de afronding van haar studie (communicatiewetenschap, UvA, 1993) de consequenties van trends en veranderingen op de samenleving. Op basis van continu onderzoek naar signalen van verandering worden analyses gemaakt van mogelijke toekomsten. Onder de vlag van het door haar in 1999 opgerichte Future Institute adviseert en informeert ze over de gevolgen hiervan voor (ondernemers)strategie en visie-ontwikkeling. Tevens is Justien regelmatig gastdocent (UT Twente, UvA, Willem de Kooning Academie en HALLO) en publiceert zij regelmatig in vakpers. In eigen beheer ontwikkelde thema’s:

02004 – 02030 DE MICROMEDIA REVOLUTIE/WEB 2.0, over de kansen en bedreigingen die voortkomen uit de nieuwste internet netwerktechnologieën.

02005- 02030 SHARED VALUES, of de opkomst van het Marktmarxisme, over de verschuiving in beleving van (economische) waarden die de Europese consument de komende jaren ondergaat.

02006 . 02020 DE NIEUWE LANDVERHUIZERS, over het vertrek van veel kansrijke Nederlanders naar concurrerende buitenlanden en de lessen die we daaruit kunnen leren.

02006 – 02040 FEMININE FUTURE, over de vervrouwelijking van het Westerse denken en de ontwikkelingen die hieruit voortvloeien.

02007- 02040 VAN DEMOCRATIE NAAR MERITOCRATIE, over de verschuiving van macht van het gelijke individu naar de betrokken deelnemer.

02007 – 02040 BIG SISTER, over de verschuiving van privacy naar priviliege, waarbij de eindgebruiker baas is over zijn gegevens, en de technologie deze koppelt. Deze ontwikkeling kan leiden tot een nieuwe waarde systeem.

drs. Justien Marseille boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Justien Marseille.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Justien Marseille, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Justien Marseille en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Justien Marseille mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Justien Marseille.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Justien Marseille. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Justien Marseille checken, een gratis optie plaatsen op drs. Justien Marseille en de boeking(en) van drs. Justien Marseille voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Justien Marseille, BOEKINGSBUREAU drs. Justien Marseille, BOEKINGSBURO drs. Justien Marseille, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Justien Marseille, ENTERTAINMENTBURO drs. Justien Marseille, ARTIESTENBUREAU drs. Justien Marseille, BOEKINGSKANTOOR drs. Justien Marseille, IMPRESARIAAT drs. Justien Marseille, MUZIEKBURO drs. Justien Marseille, MUZIEKBUREAU drs. Justien Marseille, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Justien Marseille, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Justien Marseille, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Justien Marseille.

 

Offerte drs. Justien Marseille aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag