Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Co Adriaanse boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Co Adriaanse boeken?

Co Adriaanse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Co Adriaanse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Co Adriaanse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Co Adriaanse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Co Adriaanse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Co Adriaanse

Deskundig, gedreven, duidelijk, eerlijk en consequent

Co Adriaanse werd in 1947 in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam-West geboren. Na de MULO ging hij naar de Kweekschool voor Onderwijzers. Aansluitend haalde hij zijn lagere akte Lichamelijke Opvoeding. Als gymleraar stond hij 6 jaar voor de klas op de Cabotschool in de Mercatorbuurt in Amsterdam.

 

Bekender is hij geworden als profvoetballer bij De Volewijckers en FC Utrecht. Daar is ook de basis gelegd voor een latere trainerscarrière, die begon in 1979 bij de Zilvermeeuwen in Zaandam. In 1984 maakte hij zijn debuut als trainer-coach bij Pec Zwolle. Hij degradeerde met zijn team in het eerste jaar, maar promoveerde daarna direct weer naar de hoogste afdeling in het betaalde voetbal. In 1988 ging hij naar FC Den Haag, waar hij met zijn kerstboomsysteem meteen succes had en promoveerde naar de eredivisie.

 

In 1992 werd hij op verzoek van Louis van Gaal directeur Opleidingen bij AFC Ajax Amsterdam, waar hij spelers zoals Kluivert, Landzaat, Musampa, O’Brien, van der Meyde, van der Vaart en vele andere bekende spelers onder zijn hoede had. Vooral in die tijd was de opleiding van Ajax wereldberoemd om zijn TIPS-systeem en kwamen vele trainers een kijkje nemen in de keuken van Ajax. Samen met Louis van Gaal vertrok hij bij Ajax in 1997. In Tilburg bezorgde hij Willem II na 33 jaar Europees voetbal en het jaar daarop werd Willem II zelfs tweede in de eredivisie met als beloning Champions Leaguevoetbal. Dat ging niet ongemerkt. Vooral in de organisatie en de spelersgroep werd flink ingegrepen. Het ging bijvoorbeeld ten koste van de koffiejuffrouw.

 

In 2000 werd Co Adriaanse directeur betaald voetbal van AFC Ajax. Hij kreeg een driejarig contract met de opdracht om Ajax terug te brengen naar de top van Nederland en Europa. Ook daar greep hij onmiddellijk in en veranderde de organisatiestructuur, de speelwijze en sneed flink in de spelersgroep. Dat leidde in zijn eerste jaar tot een derde plaats, dat recht gaf op UEFA-cupvoetbal. In zijn tweede jaar werd hij eind november ontslagen, nota bene na een overwinning op FC Twente en een eerste plaats in de KPN-eredivisie. Zijn opvolger Ronald Koeman maakte het werk van de wegbereider keurig af met een kampioenschap en het winnen van de Amstel-cup. Na Ajax werkte Adriaanse bijzonder succesvol als trainer bij AZ. De subtopper uit Alkmaar werd onder zijn leiding een echte topclub die in 2005 tot het laatste moment meedeed voor het landskampioenschap. Ook werd onder zijn leiding de halve finale gehaald van het Uefacuptoernooi. Ook behaalde Co Adriaanse de eerste Rinus Michels Award als trainer van het jaar in 2004.

 

In de zomer van 2005 verruilde Adriaanse AZ voor FC Porto waar hij tot 2006 werkzaam was. Na het behalen van de landstitel, de beker en de titel trainer van het jaar in Portugal koos hij er, na onenigheid binnen de club over de te volgen koers, voor om zelf afscheid te nemen.

 

In december 2006 werd Co Adriaanse de nieuwe coach van de Oekraïense club Metallurg Donetsk. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen. Na een kort avontuur bij Al-Sadd in Qatar, waar hij de tweede plaats behaalde, volgde hij in de zomer van 2008 Giovanni Trapattoni op bij Red Bull Salzburg waarmee hij dat seizoen kampioen werd. Hij sloeg aanbiedingen af van Feyenoord, AZ, Ajax en FC Utrecht om voorlopig rust te nemen als trainer-coach. Op 13 januari 2010 werd Adriaanse benoemd tot nieuwe bondscoach van het Olympisch elftal van golfstaat Qatar. Zijn bondscoachschap was eindigde op 25 maart 2011 als gevolg van een verschil in inzicht in de te varen koers. Op dit moment is Co Adriaanse terug op de Nederlandse velden als hoofdcoach van FC Twente.

 

Co Adriaanse is zeer ervaren in het geven van presentaties voor het bedrijfsleven, waar hij een vergelijking maakt tussen het leiden van een voetbalclub en een onderneming. Het aanbod van onderwerpen is zeer gevarieerd zoals talentherkenning, talentontwikkeling, teambuilding, teamprocessen, efficiënt en succesvol werken, competentie-beoordelingen. Voorts werd Co Adriaanse bekend om talloze nieuwe taalvondsten zoals scorebordjournalistiek, kerstboomsysteem, snelwegvoetbal, avondvoetballer, alibi-dekking, woonerfvoetbal, TIPS, de koffiejuffrouw, paaseieren zoeken, enz. Zijn stijl is deskundig, gedreven, duidelijk, eerlijk en consequent.

Co Adriaanse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Co Adriaanse.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Co Adriaanse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Co Adriaanse en de eventuele overige kosten om een optreden van Co Adriaanse mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Co Adriaanse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Co Adriaanse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Co Adriaanse checken, een gratis optie plaatsen op Co Adriaanse en de boeking(en) van Co Adriaanse voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Co Adriaanse, BOEKINGSBUREAU Co Adriaanse, BOEKINGSBURO Co Adriaanse, ENTERTAINMENTBUREAU Co Adriaanse, ENTERTAINMENTBURO Co Adriaanse, ARTIESTENBUREAU Co Adriaanse, BOEKINGSKANTOOR Co Adriaanse, IMPRESARIAAT Co Adriaanse, MUZIEKBURO Co Adriaanse, MUZIEKBUREAU Co Adriaanse, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Co Adriaanse, ARTIESTENBOEKINGSBURO Co Adriaanse, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Co Adriaanse.

 

Offerte Co Adriaanse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag