Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Hugo Hoeksma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Hugo Hoeksma boeken?

dr. Hugo Hoeksma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Hugo Hoeksma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Hugo Hoeksma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Hugo Hoeksma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Hugo Hoeksma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Hugo Hoeksma

Management en ondernemerschap in het Ziekenhuiswezen

Dr. Hugo Hoeksma heeft ruime ervaring als manager en bestuurder in de medisch specialistische zorg en de ziekenhuisbranche. Zo was hij tien jaar werkzaam in het ziekenhuiswezen waarvan de laatste jaren als afdelingsmanager in het St Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein (De Antonius Mesos Groep). Ook was hij in dit zelfde ziekenhuis projectleider van het project scholing ontwikkeling (onderdeel van Investing in People). Het ondernemerschap bleef hem echter bezighouden waardoor hij ervoor koos om een grootschalig ZBC (Zelfstandig Behandelcentrum) en MRI-centrum op te gaan zetten. Hiervoor strikte hij onder andere een grote verzekeraar als aandeelhouder. Dit ZBC/MRI-centrum is inmiddels zeer succesvol en zal in de komende jaren vijf vestigingen in Nederland realiseren. Hoeksma’s combinatie van competenties is in de zorg uniek te noemen doordat hij zowel een biomedische opleiding (PhD geneeskunde) als een bedrijfskundige opleiding (MBA) heeft gedaan. Daarnaast heeft hij zowel in de Ziekenhuiswereld als in de vrije zorgmarkt ruime ervaring opgedaan die hem een schat aan kennis heeft opgeleverd.

Hoeksma is directeur/eigenaar van In Motion Consultancy en tevens partner bij de Health Strategy Group Nederland. Vanuit deze bedrijven adviseert Hoeksma Ziekenhuisdirecties en medische maatschappen, maar bijvoorbeeld ook Universiteiten en farmaceutische bedrijven. Hoeksma’s aanpak van organisatie analyse kenmerkt zich door een ‘no-nonsense’ stijl en heldere wijze van formuleren waarbij up to date kennis van wetenschap en literatuur altijd mee worden gewogen. Juist daarom is Hoeksma ook actief als gastdocent op diverse Universiteiten en Business Schools, zoals de Vrije Universiteit Brussel en Business School Nederland. Daarnaast is hij ook via de Health Strategy Group Nederland nauw betrokken bij Universiteit Nijenrode. Hugo Hoeksma is beschikbaar als spreker, adviseur, gespreksleider en dagvoorzitter.

dr. Hugo Hoeksma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Hugo Hoeksma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Hugo Hoeksma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Hugo Hoeksma en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Hugo Hoeksma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Hugo Hoeksma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Hugo Hoeksma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Hugo Hoeksma checken, een gratis optie plaatsen op dr. Hugo Hoeksma en de boeking(en) van dr. Hugo Hoeksma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Hugo Hoeksma, BOEKINGSBUREAU dr. Hugo Hoeksma, BOEKINGSBURO dr. Hugo Hoeksma, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Hugo Hoeksma, ENTERTAINMENTBURO dr. Hugo Hoeksma, ARTIESTENBUREAU dr. Hugo Hoeksma, BOEKINGSKANTOOR dr. Hugo Hoeksma, IMPRESARIAAT dr. Hugo Hoeksma, MUZIEKBURO dr. Hugo Hoeksma, MUZIEKBUREAU dr. Hugo Hoeksma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Hugo Hoeksma, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Hugo Hoeksma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Hugo Hoeksma.

 

Offerte dr. Hugo Hoeksma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag