Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Maria Henneman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Maria Henneman boeken?

Maria Henneman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maria Henneman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maria Henneman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maria Henneman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maria Henneman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maria Henneman

Presentatrice, verslaggeefster en redactrice

Maria Henneman, geboren in Haarlem, verdiende (inter-)nationaal haar sporen in de journalistiek. Zij was onder meer hoofdredacteur bij de best bekeken en hoogst gewaardeerde actualiteitenrubriek `Netwerk’ (publieke omroep AVRO, KRO en NCRV). Voor die tijd werkte ze jaren bij het NOS-Journaal als presentator, verslaggever en redacteur. Ze begon haar carrière, na de afronding van de studie geschiedenis, bij de vakbeweging waar ze actief was als beleidsadviseur en woordvoerder. Zodoende kent Maria Henneman alle facetten die horen bij het maken van beleid en het media- en communicatievak.

In 1986 drong ze echt door in de wereld van de journalistiek en ging werken voor het NOS-journaal als economisch redacteur, waar ze na drie jaar overstapte naar de politieke redactie. In september 1994 versloeg ze als reizend correspondent grote gebeurtenissen in binnen- en buitenland. Daarnaast presenteerde ze tot voorjaar 1998 het NOS-journaal.

Naast haar diverse werkzaamheden voor televisie was zij aan het begin van haar carrière onder andere redacteur van het jaarboek voor Vrouwengeschiedenis en heeft zij twee jaar gediend als bestuurslid van de Haagsche Journalistenvereniging van de NVJ.

In 2000 nam zij deel aan de commissie Advisering toekomstige Overheidscommunicatie (Commissie Wallage). Deze breed samengestelde staatscommissie schreef een trendsettend rapport over de wijze waarop de overheid haar communicatiestrategie dient aan te passen aan de eisen van burgers, bedrijven en instellingen. Tijdens haar werk voor de publieke omroep trad zij toe tot de Werkgroep Actualiteiten waarvan ze in het voorjaar 2002 voorzitter werd. De werkgroep coördineert de gezamenlijke belangen van alle televisie nieuws- en actualiteitenrubrieken van de publieke omroep. De werkgroep adviseert gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur van de Publieke Omroep en is verantwoordelijk voor de gezamenlijke berichtgeving van de Publieke Omroep bij calamiteiten. Naast dit voorzitterschap was ze ook bestuurslid van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Beide functies heeft ze, nadat ze afscheid nam als hoofdredacteur van Netwerk, in 2004 neergelegd.

Maria Henneman is een professionele, resultaatgerichte, creatieve vrouw die momenteel tal van activiteiten ontwikkelt. Zij treedt onder meer op als dagvoorzitter en interviewer op symposia en congressen, waar ze altijd lovende kritieken over krijgt; werkt als coach en adviseur; geeft trainingen aan journalisten en andere professionals en is inzetbaar als (interim)manager. Ook geeft zij lezingen over media en politiek.

Maria Henneman is direct, heeft een heldere en transparante presentatie en is breed inzetbaar door haar goede inhoudelijke kennis op uiteenlopende terreinen. Mensen die met haar werken vinden haar een bevlogen vrouw. Ze is een onafhankelijke denker, maar treedt haar opdrachtgevers met verantwoordelijkheidsgevoel tegemoet.

Maria Henneman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maria Henneman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maria Henneman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maria Henneman en de eventuele overige kosten om een optreden van Maria Henneman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maria Henneman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maria Henneman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maria Henneman checken, een gratis optie plaatsen op Maria Henneman en de boeking(en) van Maria Henneman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maria Henneman, BOEKINGSBUREAU Maria Henneman, BOEKINGSBURO Maria Henneman, ENTERTAINMENTBUREAU Maria Henneman, ENTERTAINMENTBURO Maria Henneman, ARTIESTENBUREAU Maria Henneman, BOEKINGSKANTOOR Maria Henneman, IMPRESARIAAT Maria Henneman, MUZIEKBURO Maria Henneman, MUZIEKBUREAU Maria Henneman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maria Henneman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maria Henneman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maria Henneman.

 

Offerte Maria Henneman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag