Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Martijn Sanders boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Martijn Sanders boeken?

Martijn Sanders boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martijn Sanders.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martijn Sanders.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martijn Sanders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martijn Sanders plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Martijn Sanders

De creatieve ondernemer en de ondernemende cultuur

‘Ondernemerschap is het maken van nieuwe combinaties.’ Het is een wijsheid die ongetwijfeld boven alle bureaus heeft gehangen waar Martijn Sanders ooit achter zat te werken. Al zijn hele imposante carrière lang probeert Sanders het artistieke en het zakelijke dichter bij elkaar te brengen dan in het calvinistische Nederland doorgaans gebruikelijk is. Inmiddels heeft hij bewezen dat beide werelden elkaar volstrekt niet hoeven te bijten, en dat ze elkaar zelfs heel goed kunnen versterken. Want, zo zegt hij zelf: “Marketing bedrijven voor een groot festival gaat volgens dezelfde wetten als het verkopen van een scheerapparaat.”

Sanders weet waarover hij spreekt. Hij deed een schat aan ervaring op bij Het Concertgebouw, waar hij bijna 25 jaar lang directeur was. Daarnaast was hij jarenlang voorzitter van de AVRO. Momenteel is hij actief als cultureel intendant voor Nederland voor de Expo in Shanghai en is hij voorzitter van o.a. de Erasmusprijs, de Vereniging Rembrandt, het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours en het Holland Festival.

In al deze functies pleit hij voor meer entrepreneurschap in de culturele wereld enerzijds en meer creativiteit in het bedrijfsleven anderzijds. Een van de meest geslaagde voorbeelden hiervan zag Sanders bij het Mahlerfeest in 1995, dat dankzij een uitgekiend samenspel tussen ondernemerschap en creativiteit uitgroeide tot het grootste en meest succesvolle klassiekemuziekfestival in Nederland. Door zijn enorme praktijkervaring is Martijn Sanders als geen ander in staat zijn ideeën tijdens lezingen en presentaties op een publiek over te brengen. Geen droge theoretische voordrachten, maar gloedvolle verhalen uit de praktijk van een man die onvermoeibaar de mooiste kunst aan het grote publiek wil presenteren.

 

Martijn Sanders boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Martijn Sanders.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martijn Sanders, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martijn Sanders en de eventuele overige kosten om een optreden van Martijn Sanders mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martijn Sanders.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martijn Sanders. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Martijn Sanders checken, een gratis optie plaatsen op Martijn Sanders en de boeking(en) van Martijn Sanders voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Martijn Sanders, BOEKINGSBUREAU Martijn Sanders, BOEKINGSBURO Martijn Sanders, ENTERTAINMENTBUREAU Martijn Sanders, ENTERTAINMENTBURO Martijn Sanders, ARTIESTENBUREAU Martijn Sanders, BOEKINGSKANTOOR Martijn Sanders, IMPRESARIAAT Martijn Sanders, MUZIEKBURO Martijn Sanders, MUZIEKBUREAU Martijn Sanders, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Martijn Sanders, ARTIESTENBOEKINGSBURO Martijn Sanders, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Martijn Sanders.

 

Offerte Martijn Sanders aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag