Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Edward de Bono boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Edward de Bono boeken?

dr. Edward de Bono boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Edward de Bono.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Edward de Bono.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Edward de Bono ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Edward de Bono plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Edward de Bono

Een van werelds meest vooraanstaande goeroes op het gebied van creativiteit

“Ik ben een van de weinige mensen in de geschiedenis die een belangrijke invloed heeft gehad op de manier waarop mensen denken.”

“Ik geloof echt dat we bijna niets hebben gedaan aan de menselijke software sinds de tijden die ik de ‘good gang of three’ noem: Aristoteles, Socrates en Plato.”

Dr. Edward de Bono werd geboren in 1933 op Malta. Hij studeerde medicijnen aan de Universiteit van Malta en promoveerde in psychologie en fysiologie in Oxford. De laatste 35 jaar werkte hij in het bedrijfsleven, bij de overheid en in het onderwijs, waar hij les gaf in het veranderen door creatief te denken

Edward de Bono wordt door de gehele wereld als leidinggevend gezien op het gebied van creatief en conceptueel denken. Hij is de bedenker van het lateraal denken en de ‘Six Thinking Hats’ methode. Deze technieken worden gebruikt om op nieuwe ideeën te komen. Hij  is als goeroe groot geworden door één enkel idee steeds verder uit te melken. Op basis van lateraal denken schreef hij inmiddels zo’n dertig boeken. Zijn belangrijkste boek is ‘The Use of Lateral Thinking’.

In een wereld die steeds complexer lijkt te worden, spreekt dr. Edward de Bono over een krachtig creatief denken en de nood aan eenvoud. Edward de Bono heeft al lezingen gegeven in 57 landen en was actief bij bijeenkomsten als: World Economic Forum, American Bar Association en The Commonwealth Law Conference.

dr. Edward de Bono boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Edward de Bono.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Edward de Bono, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Edward de Bono en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Edward de Bono mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Edward de Bono.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Edward de Bono. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Edward de Bono checken, een gratis optie plaatsen op dr. Edward de Bono en de boeking(en) van dr. Edward de Bono voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Edward de Bono, BOEKINGSBUREAU dr. Edward de Bono, BOEKINGSBURO dr. Edward de Bono, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Edward de Bono, ENTERTAINMENTBURO dr. Edward de Bono, ARTIESTENBUREAU dr. Edward de Bono, BOEKINGSKANTOOR dr. Edward de Bono, IMPRESARIAAT dr. Edward de Bono, MUZIEKBURO dr. Edward de Bono, MUZIEKBUREAU dr. Edward de Bono, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Edward de Bono, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Edward de Bono, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Edward de Bono.

 

Offerte dr. Edward de Bono aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag