Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Dick Leurdijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Dick Leurdijk boeken?

drs. Dick Leurdijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Dick Leurdijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Dick Leurdijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Dick Leurdijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Dick Leurdijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Dick Leurdijk

VN-deskundige, onderzoeker, docent, adviseur en politiek commentator

Drs. Dick Leurdijk studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte vervolgens enige jaren op freelance basis als auteur (met bijdragen voor geschiedenisboeken voor het middelbaar onderwijs) en tv-programmamaker (NOS/Panoramiek). In de jaren zeventig was hij ook betrokken bij het zogenaamde RIO-project (“Reshaping the International Order”) van de Club van Rome. Hij fungeerde daarna als hoofd voorlichting van het Nederlands Instituut voor Vredesvraagstukken (NIVV).

Sinds 1983 is hij als VN-deskundige verbonden aan het prestigieuze Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen “Clingendael” en werkzaam als onderzoeker, docent, adviseur en politiek commentator. Hij heeft zich vooral toegelegd op het politieke functioneren van de Verenigde Naties en haar rol bij het bewaren van internationale vrede en veiligheid, inclusief het vraagstuk van het internationaal terrorisme. Hij ontwikkelde ook een internationaal erkende deskundigheid inzake VN-vredesoperaties. De laatste jaren heeft hij daarnaast veel aandacht besteed aan de rol die de NAVO op die terreinen is gaan spelen.

Hij heeft in binnen- en buitenland een groot aantal publicaties op zijn naam staan die een breed scala aan onderwerpen bestrijken. Het gaat hierbij om boeken, hoofdstukken in boeken, artikelen in vaktijdschriften, essays, bijdragen op de opiniepagina’s van landelijke dag- en weekbladen, columns, etc. De publicaties van Dick Leurdijk hebben betrekking op internationale conflictsituaties (de Golfoorlog, voormalig- Joegoslavië, Kosovo, de recente Irak-oorlog, etc.), de inzet van internationale vredesmissies, zowel in VN- als in NAVO-verband, het VN-beleid van landen als de Verenigde Staten, kwesties als de oprichting van het Internationale Strafhof, het oppakken van oorlogsmisdadigers, de verhouding tussen de VN en regionale organisaties als de NAVO en de EU, de hervorming van de VN, en het Nederlandse beleid terzake.

Daarnaast geeft hij reeds jarenlang colleges, zowel binnen als buiten Clingendael, voor uiteenlopende groepen als diplomaten, officieren en studenten. Zo levert hij al sinds het begin van de jaren negentig op het Instituut Defensieleergangen een bijdrage aan de voorbereiding van de uitzending van Nederlandse officieren die op internationale missies worden uitgestuurd. Op Clingendael heeft hij vele malen diplomaten uit talrijke landen bijgepraat over internationale politieke ontwikkelingen. Hij geeft ook gastcolleges op verschillende universiteiten. Hij wordt voorts sinds vele jaren gevraagd voor het houden van lezingen voor zeer uiteenlopende groeperingen, inclusief commerciële bedrijven (het bankwezen, beveiligingsinstanties), militaire organisaties, politieke partijen, studentenorganisaties, etc. De laatste jaren sprak hij vaak over de strijd tegen het internationale terrorisme, en de oorlog in Irak en de nasleep daarvan.

Dick Leurdijk was lid van de commissie vrede en veiligheid van de Adviesraad Internationale Vraagstukken, een adviesorgaan voor de ministers van buitenlandse zaken, defensie en ontwikkelings- samenwerking; en hij trad voorts op als extern adviseur van de beide Commissies-Bakker uit de Tweede Kamer inzake de Nederlandse deelneming aan internationale vredesmissies.

Ook geeft hij reeds zo’n vijftien jaar politiek commentaar op internationale politieke gebeurtenissen op tv, radio en voor de schrijvende pers, zowel nationaal als internationaal. Vooral tijdens internationale crisissituaties, met de Golfoorlog in 1991, de oorlogen in voormalig Joegoslavië, in Kosovo en in Irak, maar ook bij de terreuraanslagen van 11 september 2001 op de VS, werd veelvuldig een beroep op hem gedaan, zowel door de publieke als de commerciële omroep. Zijn commentaren hebben ook internationaal de aandacht getrokken.

drs. Dick Leurdijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Dick Leurdijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Dick Leurdijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Dick Leurdijk en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Dick Leurdijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Dick Leurdijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Dick Leurdijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Dick Leurdijk checken, een gratis optie plaatsen op drs. Dick Leurdijk en de boeking(en) van drs. Dick Leurdijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Dick Leurdijk, BOEKINGSBUREAU drs. Dick Leurdijk, BOEKINGSBURO drs. Dick Leurdijk, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Dick Leurdijk, ENTERTAINMENTBURO drs. Dick Leurdijk, ARTIESTENBUREAU drs. Dick Leurdijk, BOEKINGSKANTOOR drs. Dick Leurdijk, IMPRESARIAAT drs. Dick Leurdijk, MUZIEKBURO drs. Dick Leurdijk, MUZIEKBUREAU drs. Dick Leurdijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Dick Leurdijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Dick Leurdijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Dick Leurdijk.

 

Offerte drs. Dick Leurdijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag