Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Kees Jansen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Kees Jansen boeken?

drs. Kees Jansen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Kees Jansen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Kees Jansen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Kees Jansen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Kees Jansen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Kees Jansen

Expert in smart en circulaire steden
Kees Jansen (1972) is stadsfilosoof en expert op het gebied van slimme circulaire steden. Hij is afgestudeerd planoloog en heeft ruime ervaring als adviseur, projectleider, coach en trainer door het hele land. Sinds 2010 heeft Kees zich gespecialiseerd in smart technologie en de principes van circulair duurzaam denken en handelen in steden. Kees geeft workshops en cursussen op maat en wordt hij veelvuldig gevraagd voor keynote speeches op evenementen en inspiratiesessies.Kees geeft les aan de hogeschool Vilentum Almere en is hoofddocent van de opleiding Smart Sustainable City van SBO/Euroforum. Daarnaast is Kees is hoofdredacteur van het opkomende online-magazine “circulairestad.org” en blogt hij maandelijks voor Smart-Circle en het jaarlijkse Smart City Event. Sinds de zomer van 2014 werkt Kees aan zijn promotieonderzoek aan de UvA (Slimme circulaire steden en regio’s: van meer naar beter).Kees is een makkelijke en flexibele spreker. Hij brengt inspiratie en heeft diverse tools ontwikkeld om de dialoog over slimme circulaire steden te begeleiden. Zijn ervaring als stadsfilosoof maakt dat gesprekken vaak een onverwachte diepgang krijgen door het stellen van de juiste vragen en redeneren vanuit verrassende invalshoeken.

drs. Kees Jansen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Kees Jansen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Kees Jansen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Kees Jansen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Kees Jansen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Kees Jansen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Kees Jansen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Kees Jansen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Kees Jansen en de boeking(en) van drs. Kees Jansen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Kees Jansen, BOEKINGSBUREAU drs. Kees Jansen, BOEKINGSBURO drs. Kees Jansen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Kees Jansen, ENTERTAINMENTBURO drs. Kees Jansen, ARTIESTENBUREAU drs. Kees Jansen, BOEKINGSKANTOOR drs. Kees Jansen, IMPRESARIAAT drs. Kees Jansen, MUZIEKBURO drs. Kees Jansen, MUZIEKBUREAU drs. Kees Jansen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Kees Jansen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Kees Jansen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Kees Jansen.

 

Offerte drs. Kees Jansen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag