Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. ing. Tom Vroemen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. ing. Tom Vroemen boeken?

drs. ing. Tom Vroemen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. ing. Tom Vroemen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. ing. Tom Vroemen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. ing. Tom Vroemen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. ing. Tom Vroemen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. ing. Tom Vroemen

Co-founder BuzzMaster, serieondernemer, crowdfunding, ondernemerschap en innovatie
Met zo weinig mogelijk middelen een zo groot mogelijke impact maken, dat is de drijfveer van Tom Vroemen. Op deze manier gaf hij de wereld van ondernemingsfinanciering terug aan de ondernemers met CrowdAboutNow en gaf het publiek op congressen een stem met BuzzMaster. Hij sleepte een prestigieuze ondernemersprijs in de wacht en haalde de Trouw Duurzame 100.Met zijn amper 30 jaar is hij een van de jongste serieondernemers van Nederland. Tom maakte zijn beroep van het samen met domeindeskundige co-founders benoemen van de problemen in een sector en het starten van nieuwe bedrijven om deze op te lossen. Hij schuwt er niet voor om niet belast door enige voorkennis zelf te programmeren en te engineeren om in korte tijd met een prototype op de markt te komen, wat zijn geloof drijft dat je werkelijk alles prima zelf beter kunt maken.Hij heeft een scherpe visie op ondernemerschap en op de manieren waarop bedrijfstakken zich kunnen verbeteren door hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en ervoor te zorgen dat de focus op de juiste problemen ligt.In zijn lezingen vertelt hij aan de hand van uit het leven gegrepen verhalen wat hij leerde van honderden ondernemers die bij CrowdAboutNow aanklopten voor crowdfunding en hoe hij deze ervaring zelf in de praktijk bracht bij zijn startups. Hij laat zien dat de wereld snel verandert en dat de rol van instituties steeds meer wordt overgenomen door de samenleving. Bijvoorbeeld hoe ondernemers zichzelf financieren zonder banken, of hoe de lokale samenleving de verantwoordelijkheid voor hun eigen belangen weer zelf in handen neemt. Hij vertelt hoe ondernemers en bedrijven hier op in kunnen springen en laat zijn publiek begrijpen hoe het nu werkt. Het is bijzonder om te zien hoe hij zelf faalt en opstaat als voorbeeld van hoe iteratief ondernemen werkt. Zijn publiek leert dat gebrek aan expertise, tijd en geld nergens meer een excuus voor zijn.Als presentator maakt hij gebruik van zijn scherpte om de juiste onderwerpen uit te lichten. Dat leidt tot de juiste vragen op het podium en inhoudelijk gesprekken. Als medeoprichter van BuzzMaster is de interactie met het hele publiek voor hem een belangrijk onderdeel van elk event.Tom is ingenieur en econoom en kent uit zijn vroege carriere ook het grootbedrijf en de rijksoverheid. Hij was bijvoorbeeld voorzitter van De Nieuwbouw, het collectief van jonge innovatieve mensen in de bouw, en schreef columns als luis in de pels voor Cobouw. Hij werkte internationaal voor de Holding van Koninklijke BAM groep en adviseerde Verkeer en Waterstaat in een innovatieberaad. In zijn studententijd richtte hij een studentenbond op.

drs. ing. Tom Vroemen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. ing. Tom Vroemen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. ing. Tom Vroemen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. ing. Tom Vroemen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. ing. Tom Vroemen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. ing. Tom Vroemen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. ing. Tom Vroemen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. ing. Tom Vroemen checken, een gratis optie plaatsen op drs. ing. Tom Vroemen en de boeking(en) van drs. ing. Tom Vroemen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. ing. Tom Vroemen, BOEKINGSBUREAU drs. ing. Tom Vroemen, BOEKINGSBURO drs. ing. Tom Vroemen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. ing. Tom Vroemen, ENTERTAINMENTBURO drs. ing. Tom Vroemen, ARTIESTENBUREAU drs. ing. Tom Vroemen, BOEKINGSKANTOOR drs. ing. Tom Vroemen, IMPRESARIAAT drs. ing. Tom Vroemen, MUZIEKBURO drs. ing. Tom Vroemen, MUZIEKBUREAU drs. ing. Tom Vroemen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. ing. Tom Vroemen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. ing. Tom Vroemen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. ing. Tom Vroemen.

 

Offerte drs. ing. Tom Vroemen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag