Eigenschappen Harry Kikstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Harry Kikstra boeken?

Harry Kikstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Harry Kikstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Harry Kikstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Harry Kikstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harry Kikstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Harry Kikstra

Beklimmer van de 7 summits

Harry Kikstra werd in het Drentse Vries. Na de middelbare school in Assen studeerde hij Bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen. In Amsterdam werkte hij vervolgens in diverse functies, waaronder Business Developer Marketeer bij een van de eerste Internet start-ups van Nederland: DigiCash, uitvinders van het eerste Internet betalingssysteem (1997-1998). Gedurende deze periode maakte hij kennis met de bergsport en snel beklom hij zijn eerste berg, de Mont Blanc (4810m).

Na anderhalf jaar als eCommerce consultant voor Origin gewerkt te hebben, kreeg hij een aanbieding vanuit de Verenigde Staten om voor de opvolgers van DigiCash te gaan werken: eCash Technologies. Harry was Director of Business Development, Europe en had veel contact met grote Europese banken zoals Deutsche Bank, Credit Suisse Bank Austria. (2000).

Ondertussen was hij begonnen met het beklimmen van de ‘7 summits’: de hoogste bergtop van elk continent op aarde en toen het Amerikaanse bedrijf ter ziele ging, richtte hij fulltime op zijn eigen bedrijf om deze passie verder vorm te geven: 7summits.com was geboren.

De site groeide uit tot één van de populairste klim- en  adventure sites en staat al jaren bovenaan de zoekresultaten op Internet. Via de site verkoopt Harry expedities naar de 7 summits en stockfoto’s. Verder houdt hij alle statistieken bij en verstrekt veel informatie over de bergen. Ook wordt de site gebruikt als weblog en worden de vele expedities live gevolgd middels (audio) verslagen en foto’s.

Harry beklom zelf ook de 7 summits, als derde Nederlander bereikte hij dit doel in 2006:

Kilimanjaro, Tanzania (5895m) is de hoogste berg van Afrika en werd in 1998 door Harry beklommen;

Het jaar daarop beklom hij Mt Elbrus, Rusland (5642m), de hoogste berg van Europa;

Ook in 1999 beklom hij de illustere berg Carstensz Pyramide (4884m), verstopt in de jungle van Irian Jaya en het hoogste punt van Oceanie/Australasië;

De vierde continentale top was de in Alaska gelegen Denali (Mt McKinley), met 6192m de hoogste berg van Noord Amerika;

Een half jaar later volgde de Aconcagua, Argentinië (6962m) de top van Zuid Amerika;

Op 2 Juni 2005 stond Harry op de top van de wereld: Mt Everest (Tibet/Nepal), met 8848m de hoogste berg van Azië;

Op 6 Januari 2006 stond hij tenslotte in een vliegende storm op de top van Mt Vinson, Antarctica (4897m).

Daarnaast heeft hij in onder andere in Pakistan, Guatemala, Chile Uganda geklommen.

Tussen de expedities door heeft Harry niet stilgezeten, hij heeft middels 7summits.com tientallen expedities opgezet voor anderen, maar heeft ook nevenactiviteiten ontplooid:

In 2002 en 2003 was hij Fieldproducer van de interactieve TV serie PlanetRace. In 5-6 weken ging een groep avonturiers in een afvalrace de wereld rond, dit werd semi-live uitgezonden;

Harry heeft artikelen en foto’s gepubliceerd in Panorama (11 pagina’s in 2005). Momenteel wordt er gewerkt aan 2 nieuwe websites, gevuld met fotomateriaal. En foto’s zijn ook internationaal gebruikt als reclame materiaal, logo’s instructie video’s;

Hij heeft lezingen gegeven in Italië, Schotland en Nederland, zowel in het Engels als in het Nederlands;

In 2005 was hij Creative Producer van het multimediale concept The Blackbeard Connection. Behalve het bedenken van alle puzzels en opgaven, produceerde hij ook de bijbehorende website en de 90 minuten durende speelfilm;

Hij heeft reeds 2 klimgidsen geschreven (Engelstalig, uit een serie van 7), de eerste ligt reeds in de winkels en is o.a. via Amazon.com te bestellen, de 2e wordt momenteel gedrukt.

Door zijn bedrijfskundige opleiding en commerciële ervaring als consultant is Harry in staat vele verbanden te leggen tussen het leven en de doelen van een avonturier en de processen in het bedrijfsleven. Lezingen worden op maat gemaakt. Daarnaast geeft Harry multimedia lezingen over de verschillende avonturen en expedities. Dit kan een specifieke tocht omvatten of een samenvatting van meerdere tochten.

Harry Kikstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Harry Kikstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Harry Kikstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Harry Kikstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Harry Kikstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Harry Kikstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Harry Kikstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Harry Kikstra checken, een gratis optie plaatsen op Harry Kikstra en de boeking(en) van Harry Kikstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Harry Kikstra, BOEKINGSBUREAU Harry Kikstra, BOEKINGSBURO Harry Kikstra, ENTERTAINMENTBUREAU Harry Kikstra, ENTERTAINMENTBURO Harry Kikstra, ARTIESTENBUREAU Harry Kikstra, BOEKINGSKANTOOR Harry Kikstra, IMPRESARIAAT Harry Kikstra, MUZIEKBURO Harry Kikstra, MUZIEKBUREAU Harry Kikstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Harry Kikstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Harry Kikstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Harry Kikstra.

 

Offerte Harry Kikstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag