Eigenschappen Kirsten van den Hul boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Kirsten van den Hul boeken?

Kirsten van den Hul boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kirsten van den Hul.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kirsten van den Hul.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kirsten van den Hul ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kirsten van den Hul plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Kirsten van den Hul

Without change no butterflies

Kirsten van den Hul (Deventer, 1976) is oprichter van The Change Agent. Een organisatie die bedrijven adviseert over diversiteit, communicatie en verandering. Enkele opdrachtgevers tot nu toe: de NOS, het Ministerie van OCW, Nike en Zuidas Amsterdam.

Van den Hul was in 2011 de Nederlandse vrouwenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties.

Zij studeerde Oost-Europese Studies in Amsterdam en Arabisch in Tunis. Naast haar werk als Change Agent schrijft ze een wekelijkse column voor het AD. In oktober 2013 verscheen haar boek (S)hevolution, de eeuw van de vrouw (Uitgeverij Atlas Contact), waarin ze pleit voor revolutie. Of liever gezegd, voor een (s)hevolution, waarbij mannen en vrouwen samen de wereld veranderen. Niet omdat dat moet van de politiek, of van de feministen, of van hun partner. Maar omdat de economie, onze relaties en de hele maatschappij er aantoonbaar beter van worden als zaken tussen mannen en vrouwen beter zijn verdeeld dan nu. Tijd voor een (S)hevolution dus, niet omdat het moet, maar omdat het werkt.

Kirsten spreekt Nederlands, Engels, Frans, Duits, Arabisch, Spaans en Russisch.

Sleutelwoorden: Diversiteit, Verandering, Participatie, Creativiteit, Communicatie, Maatschappelijke Betrokkenheid, Wereldburgerschap, Empathie, Inspiratie, Innovatie.

Kirsten van den Hul boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kirsten van den Hul.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kirsten van den Hul, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Kirsten van den Hul en de eventuele overige kosten om een optreden van Kirsten van den Hul mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kirsten van den Hul.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Kirsten van den Hul. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Kirsten van den Hul checken, een gratis optie plaatsen op Kirsten van den Hul en de boeking(en) van Kirsten van den Hul voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Kirsten van den Hul, BOEKINGSBUREAU Kirsten van den Hul, BOEKINGSBURO Kirsten van den Hul, ENTERTAINMENTBUREAU Kirsten van den Hul, ENTERTAINMENTBURO Kirsten van den Hul, ARTIESTENBUREAU Kirsten van den Hul, BOEKINGSKANTOOR Kirsten van den Hul, IMPRESARIAAT Kirsten van den Hul, MUZIEKBURO Kirsten van den Hul, MUZIEKBUREAU Kirsten van den Hul, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Kirsten van den Hul, ARTIESTENBOEKINGSBURO Kirsten van den Hul, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Kirsten van den Hul.

Offerte Kirsten van den Hul aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag