Eigenschappen Marcella Mesker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marcella Mesker boeken?

Marcella Mesker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marcella Mesker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marcella Mesker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marcella Mesker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marcella Mesker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marcella Mesker

Een veelzijdige vakvrouw

Marcella Mesker was de beste tennisspeelster in Nederland van 1981 – 1986, stond 31ste op de wereldranglijst en won in 1986 het Virginia Slims toernooi van Oklahoma City als hoogtepunt van haar carrière. In het dubbelspel won zij 10 titels met verschillende partners en stond in de finale van de Australian Open en de halve finale van de US Open.

Na haar actieve carrière richtte zij zich op de journalistiek en sinds 1987 is haar vertrouwde stemgeluid bij tenniswedstrijden op televisie te horen. Bekend is zij vooral als de tennisstem van Studio Sport. Ook is zij tenniscommentator voor Sport1 en Langs de Lijn, het radioprogramma van de NOS.

Als gastspreker spreekt zij graag over de raakvlakken tussen ondernemen en topsport. In haar optiek is het behalen van succes en het managen van talent nauw verbonden met topsport. Wat kunnen managers leren van topsporters en hoe kunnen zij nog succesvoller worden? Zij spreekt ook over vrouwelijk leiderschap. Want hoe staat het met het female capital in uw bedrijf? Haalt u wel het beste uit uw vrouwelijke werknemers? Marcella geeft graag haar visie op deze bedrijfsvraagstukken, leidt verder congressen, bedrijfsbijeenkomsten of interviewt gasten. Zij is breed geïnteresseerd, bereidt zich serieus voor op elk onderwerp en staat bekend als vakvrouw.

Marcella Mesker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marcella Mesker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marcella Mesker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marcella Mesker en de eventuele overige kosten om een optreden van Marcella Mesker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marcella Mesker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marcella Mesker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marcella Mesker checken, een gratis optie plaatsen op Marcella Mesker en de boeking(en) van Marcella Mesker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marcella Mesker, BOEKINGSBUREAU Marcella Mesker, BOEKINGSBURO Marcella Mesker, ENTERTAINMENTBUREAU Marcella Mesker, ENTERTAINMENTBURO Marcella Mesker, ARTIESTENBUREAU Marcella Mesker, BOEKINGSKANTOOR Marcella Mesker, IMPRESARIAAT Marcella Mesker, MUZIEKBURO Marcella Mesker, MUZIEKBUREAU Marcella Mesker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marcella Mesker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marcella Mesker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marcella Mesker.

 

Offerte Marcella Mesker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag