Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Cisca Dresselhuys boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cisca Dresselhuys boeken?

Cisca Dresselhuys boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cisca Dresselhuys.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cisca Dresselhuys.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cisca Dresselhuys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cisca Dresselhuys plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cisca Dresselhuys

Voormalig Hoofdredactrice feministisch maandblad OPZIJ

Cisca Dresselhuys werd geboren in Leeuwarden als dochter van een gereformeerde dominee. Op haar vierde jaar verhuisde het gezin naar Roermond, waar zij het St. Ursulalyceum volgde. Drie weken na haar eindexamen, ging zij in Utrecht werken, op de regioredactie van het dagblad Trouw (1961). In 1966 werd zij overgeplaatst naar de centrale redactie van die krant in Amsterdam, waar zij tot 1981 bleef werken.

Vanaf 1974 was zij tevens medewerkster van het in 1972 opgerichte feministische maandblad Opzij, waarvan zij in 1981 de eerste hoofdredactrice werd. Zij bleef dat tot 2008.

Na haar vertrek bij Opzij is zij als freelance journaliste gaan werken, ondere andere voor Trouw, maandblad Zin, maandblad Nouveau , het wetenschappelijk-feministische tijdschrift LOVER e.a.

Ook geeft zij masterclasses interviewen aan de hogeschool Windesheim.

Cisca Dresselhuys schreef samen met anderen een aantal boeken:

‘Alleen tussen velen’, over eenzaamheid

‘De moeilijkste relatie’, over huwelijk en echtscheiding

‘Het Glazen Huis’, over domineeskinderen

‘Vrouwentroost’, over vrouwen en lezen

‘De maat genomen’, een bundeling van Opzij- interviews uit de serie Langs de Feministische Meetlat

Cisca Dresselhuys werd onder andere onderscheiden met de Anne Vondelingprijs voor politieke journalistiek (2000), zij werd uitgeroepen tot Hoofdredacteur van het Jaar ( 2002), in 2008 kreeg zij de Mercur d’Or , een oeuvreprijs voor haar werk als tijdschriftjournalist en bladenmaker. Zij is Ridder in de orde van Oranje Nassau en tevens lid van het Republikeins Genootschap.

Zij is bestuurslid van dagblad Trouw, lid van de adviesraad van het vakblad De Journalist, Ambassadrice van het Platform Ambachtseconomie, lid van de Beroepenveldcommissie van de Academie voor Journalistiek Windesheim in Zwolle, lid van het Curatorium van de Amsterdamse Politieacademie, jurylid van De Tegel, de jaarlijkse prijs voor de beste journalistieke prestaties en voorzitter van de jury van de Mensenrechtentulp, de Nederlandse staatsprijs voor mensenrechtenstrijders.

Cisca Dresselhuys boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cisca Dresselhuys.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cisca Dresselhuys, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cisca Dresselhuys en de eventuele overige kosten om een optreden van Cisca Dresselhuys mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cisca Dresselhuys.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cisca Dresselhuys. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cisca Dresselhuys checken, een gratis optie plaatsen op Cisca Dresselhuys en de boeking(en) van Cisca Dresselhuys voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cisca Dresselhuys, BOEKINGSBUREAU Cisca Dresselhuys, BOEKINGSBURO Cisca Dresselhuys, ENTERTAINMENTBUREAU Cisca Dresselhuys, ENTERTAINMENTBURO Cisca Dresselhuys, ARTIESTENBUREAU Cisca Dresselhuys, BOEKINGSKANTOOR Cisca Dresselhuys, IMPRESARIAAT Cisca Dresselhuys, MUZIEKBURO Cisca Dresselhuys, MUZIEKBUREAU Cisca Dresselhuys, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cisca Dresselhuys, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cisca Dresselhuys, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cisca Dresselhuys.

Offerte Cisca Dresselhuys aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag