Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bas Tol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas Tol boeken?

Bas Tol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas Tol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas Tol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas Tol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas Tol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bas Tol

Topverkoper in tijden van crisis

Het gaat niet goed met de BV Nederland. Consumenten houden de hand op de portemonnee, worden voorzichtig in hun uitgavenpatroon en grotere aankopen worden veelal uitgesteld.

Als de consument, de markt, op de juiste manier wordt benaderd dan blijkt er toch ruimte te zijn voor aankopen, zowel door particulieren als in de retail.

Want dat geld toch gaat rollen heeft Bas Tol bewezen in het TV programma ‘Topverkopers’ Dit programma, dat een afvalrace is tussen topverkopers waarin zij in verschillende branches moeten strijden om de titel ‘beste verkoper van Nederland’ wat wordt gepresenteerd door Jort Kelder en is in verschillende afleveringen de afgelopen maanden door de KRO uitgezonden.

Na een strenge selectie uit honderden kandidaten eindigde Tol bij de laatste tien kandidaten en eindigde na een spannende strijd ten slotte in de finale glansrijk als winnaar.

Bas Tol vertelt enthousiast en meeslepend hoe hij de markt benaderd, hoe hij een ‘klik’ maakt met de potentiële klant met de verkoop als resultaat. Het betreffende product is van ondergeschikt belang..Alles kan worden verkocht. Maar het gaat uitsluitend om de manier waarop. Het gaat om de ‘match’ met de potentiële klant. Bas Tol overspoelt zijn toehoorders niet met een stortvloed aan vaktermen maar stuurt hen naar huis met nieuwe inzichten over verkooptechnieken die zij in de dagelijkse praktijk kunnen inzetten. Anekdotes uit het dagelijkse leven en praktische tips maken zijn presentatie aantrekkelijk en leerzaam.

Bas Tol was enkele jaren werkzaam in het hogere segment van de Horeca. Ook heeft hij ervaring met arbeidsbemiddeling in het hogere segment van de bouwsector. Hij heeft een eigen handelsmaatschappij die zich richt op de commerciële markt.

Bas Tol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas Tol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas Tol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas Tol en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas Tol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas Tol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas Tol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas Tol checken, een gratis optie plaatsen op Bas Tol en de boeking(en) van Bas Tol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas Tol, BOEKINGSBUREAU Bas Tol, BOEKINGSBURO Bas Tol, ENTERTAINMENTBUREAU Bas Tol, ENTERTAINMENTBURO Bas Tol, ARTIESTENBUREAU Bas Tol, BOEKINGSKANTOOR Bas Tol, IMPRESARIAAT Bas Tol, MUZIEKBURO Bas Tol, MUZIEKBUREAU Bas Tol, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas Tol, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas Tol, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas Tol.

 

Offerte Bas Tol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag