Eigenschappen Barbara Barend boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Barbara Barend boeken?

Barbara Barend boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Barbara Barend.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Barbara Barend.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Barbara Barend ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barbara Barend plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Barbara Barend

Ervaren sportjournaliste

Barbara Barend werd op zesjarige leeftijd op de eerste massaal bezochte landdag voor roodharigen uitgeroepen tot ‘miss rood haar’ .

Net achttien vertrok ze onmiddellijk na haar eindexamen gymnasium in 1992 naar Amerika om met een zogenaamde tennisbeurs te gaan studeren op UTSA, de University of Texas San Antonio. Tennis was haar tweede sport. In diepste wezen was Barbara voetbalster. Ze speelde bij SC Buitenveldert in een team met Danny Landzaat en Harvey Esajas, speelde tegen Clarence Seedorf, Edgar Davids, Martijn Reuser en Jordi Cruijff, tot haar knie doormidden werd geschopt door…een vrouw.

In het tennisteam van UTSA werd ze eerste speelster in de singel en de dubbel en nadat ze als eerste van de eigen universiteit het open toernooi van San Antonio had gewonnen, werd dat toernooi naar haar vernoemd. Na haar afstuderen keerde Barbara, tot vreugde van haar moeder, terug naar Nederland, kreeg een baan bij een grote consultancy firm aangeboden, maar belde een dag voor ze begon met haar toekomstige baas. Ze vond zich met 22 jaren nog zo jong om nu al te weten dat ze over vier a zes jaar accountant zou zijn. Ze ging studeren en benaderde Mathijs van Nieuwkerk, hoofdredacteur van Het Parool, met een idee. Zo begon een lange carrière als journaliste. Barbara startte Hekwerk, het tegenwoordige Staanplaats, in Het Parool. Het idee is om bij elke training van Ajax aanwezig te zijn en daar verslag van te doen en bestaat nog steeds. Daarna stapte ze over naar AT5, werd daar chef sport. Vervolgens zette ze voor de Tros het populaire kinderprogramma Z@ppsport op, waarna ze zich liet verleiden door RTL om Voetbal Insite te presenteren met Johan Derksen. Tijdens een van haar uitzendingen smeekte Clarence Seedorf om een terugkeer in Oranje. Een maand later selecteerde Marco van Basten de Milan ster voor het eerst en was de rentree van Seedorf een feit.

Sinds vorig jaar is ze werkzaam als presentator en verslaggever van Eredivisie Live. Daarnaast houdt ze voordrachten, ervaart ze nog dagelijks hoe het is om als vrouw te functioneren in een typische mannenwereld, is ze medewerkster aan de ochtendshow van Ruud de Wild op Q-music, schrijft ze voor Voetbal International en presenteert ze voor de televisie zender ‘Het Gesprek’ met haar vader Frits de talkshow ‘Barend en Barend’.  Ze zit forums voor over diverse onderwerpen omdat Barbara in veel meer geïnteresseerd is dan in de sportwereld en aangrenzende gebieden alleen.  Zo presenteerde ze in 2008 eenmalig met veel plezier het programma ‘Goedemorgen Nederland’. Ook zat ze in het verleden diverse keren het Tros radio programma ‘jongerenforum’ voor. Naast al deze werkzaamheden is ze actief ambassadrice voor het ‘Mother and Child’ First project van het Medical Knowledge Institue (MKI), ook is ze actief betrokken bij de Johan Cruijff foundation, Only Friends en Woman Win. Met haar inzet probeert ze de overdacht van HIV van moeder op kind te voorkomen. Haar laatste project is de sportglossy ‘Helden’ die ze samen met haar vader Frits in mei van dit jaar lanceerde. In dit blad leert men vooral de mens achter de sporter kennen door middel van diepte-interviews, verassende rubrieken en prachtige fotoshoots. De media aandacht rondom de lancering was enorm. Nadat Barbara’s grote held Johan Cruijff het eerste exemplaar in ontvangst nam gingen er in de eerste weken al meer dan 40.000 exemplaren over de toonbank.

Barbara Barend boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Barbara Barend.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Barbara Barend, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Barbara Barend en de eventuele overige kosten om een optreden van Barbara Barend mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Barbara Barend.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Barbara Barend. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Barbara Barend checken, een gratis optie plaatsen op Barbara Barend en de boeking(en) van Barbara Barend voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Barbara Barend, BOEKINGSBUREAU Barbara Barend, BOEKINGSBURO Barbara Barend, ENTERTAINMENTBUREAU Barbara Barend, ENTERTAINMENTBURO Barbara Barend, ARTIESTENBUREAU Barbara Barend, BOEKINGSKANTOOR Barbara Barend, IMPRESARIAAT Barbara Barend, MUZIEKBURO Barbara Barend, MUZIEKBUREAU Barbara Barend, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Barbara Barend, ARTIESTENBOEKINGSBURO Barbara Barend, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Barbara Barend.

Offerte Barbara Barend aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag