Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Joost Pollmann boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Joost Pollmann boeken?

Joost Pollmann boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joost Pollmann.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joost Pollmann.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joost Pollmann ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joost Pollmann plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Joost Pollmann

“Een beeldlezing is een verrijking van uw onderwerp”

Joost Pollmann vertelt beeldverhalen. Met verrassende vondsten uit de internationale beeldcultuur omcirkelt hij zijn onderwerp, of beter gezegd: uw onderwerp. Uit strips, cartoons, persfoto’s, tijdschriften, zoekmachines, reclame-uitingen en kunstenaarsarchieven pikt hij elementen die samen een onverwacht verhaal vertellen. Bij deze beeldlezingen ligt het accent dus op het visuele aspect, wat de amusementswaarde ervan voor het publiek verhoogt: het is plaatjes kijken, maar begeleid door een sturend commentaar. Uw onderwerp wordt er rijker door!

Joost Pollmann is op 26 augustus 1957 in Haarlem geboren als zoon van een journalist en een vertaalster. Hij trad in dubbele voetsporen, want hij was aanvankelijk actief als journalist èn vertaler, na bij Uitgeverij VNU intern te zijn geschoold als tekstredacteur en chefredacteur. Zijn belangstelling voor kunst en literatuur bracht hem echter op een ander pad, dat van de populaire beeldcultuur (strips, cartoons, vormgeving en illustratie), waarin hij inmiddels geldt als gezaghebbend criticus.

Sinds 1994 organiseerde hij negen edities van de Stripdagen Haarlem, het grootste stripfestival van noordelijk Europa, en werkte daarbij samen met vele subsidiefondsen, maatschappelijke instellingen en tekenaars uit binnen- en buitenland. In 2003 verzorgde hij de inrichting van het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Pollmann maakte ook tentoonstellingen in Brazilië, Nigeria, Spanje en België, en gaf lezingen over zijn vakgebied in Rusland, de Verenigde Staten, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Hij schrijft sinds 1998 voor de redacties kunst literatuur van de Volkskrant en publiceerde negen boeken, bij o.a. De Bezige Bij en Bert Bakker.

Joost Pollmann heeft opdrachten gedaan voor o.a. PCM, NCDO, Forum, Stichting Beeldverhaal Nederland, ThiemeMeulenhoff, Libéma en verschillende musea.

Meer onderwerpen dan u denkt, lenen zich voor visualisatie. Sinds het einde van jaren tachtig worden er wereldwijd boeken getekend over thema’s die maatschappelijk relevant zijn. Alles komt aan bod: Alcohol, Architectuur, de Beeldculturen van Afrika, Oost-Europa en de Arabische wereld, Brandweer, Daklozen, Feminisme, Fietsen, Geschiedenis, Graphic facilitation, Homoseksualiteit, Jodendom, Journalistiek, Kanker, Onderwijs, Oorlog, Politiek, Psychiatrie, Reclame, Theater, Voeding, Wetenschap.

Wilt u aan uw conferentie een verfrissend onderdeel toevoegen dat vanuit een geheel ander perspectief naar het thema van de dag kijkt, dan biedt een beeldlezing de oplossing. 

 

Joost Pollmann boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joost Pollmann.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joost Pollmann, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joost Pollmann en de eventuele overige kosten om een optreden van Joost Pollmann mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joost Pollmann.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joost Pollmann. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joost Pollmann checken, een gratis optie plaatsen op Joost Pollmann en de boeking(en) van Joost Pollmann voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Joost Pollmann, BOEKINGSBUREAU Joost Pollmann, BOEKINGSBURO Joost Pollmann, ENTERTAINMENTBUREAU Joost Pollmann, ENTERTAINMENTBURO Joost Pollmann, ARTIESTENBUREAU Joost Pollmann, BOEKINGSKANTOOR Joost Pollmann, IMPRESARIAAT Joost Pollmann, MUZIEKBURO Joost Pollmann, MUZIEKBUREAU Joost Pollmann, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Joost Pollmann, ARTIESTENBOEKINGSBURO Joost Pollmann, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Joost Pollmann.

 

Offerte Joost Pollmann aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag