Eigenschappen prof. dr. Gustaaf Geeraerts boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Gustaaf Geeraerts boeken?

prof. dr. Gustaaf Geeraerts boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Gustaaf Geeraerts.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Gustaaf Geeraerts.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Gustaaf Geeraerts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Gustaaf Geeraerts plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Gustaaf Geeraerts

Professor en directeur van de Brussels Institute of Contemporary China Studies

Gustaaf Geeraerts is hoogleraar Internationale Betrekkingen en is gespecialiseerd in China, China’s buitenlands beleid en de Chinese perceptie van de EU als mondiale actor. Recentelijk publiceerde hij samen met Jonathan Holslag het boek ‘Macht of Mythe. Achter de schermen van het Chinese groeimirakel’. Zijn huidige onderzoek is aan het Brussels Institute of Contemporary China Studies.

Professor Geeraerts is de decaan van de Faculteit Economische, Sociale en Politieke Wetenschappen van de Solvay Business School en de Directeur van het Brussels Institute of Contemporary China Studies (BICCS), zowel aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Behalve dat hij houder is van een erehoogleraarschap aan de Universiteit van Kent in Canterbury, zit hij tevens in de redactie van de Global Society: Journal of Interdisciplinary International Relations.

Sinds 1999 is hoogleraar Gustaaf Geeraerts gastprofessor aan de Politieke Wetenschappen aan de Renmin Universiteit van Beijing. Van 1986 tot 1990 was hij op de afdeling van de Internationale Betrekkingen aan de Staat van de Universiteit van Utrecht, waar hij gespecialiseerd onderzoek deed naar de dynamiek van internationale politieke processen. Tijdens die periode was hij tevens lid van de raad van Docenten aan het Centre for Advanced Research in International Affairs in Nederland (CARIAN).

prof. dr. Gustaaf Geeraerts boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Gustaaf Geeraerts.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Gustaaf Geeraerts, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Gustaaf Geeraerts en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Gustaaf Geeraerts mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Gustaaf Geeraerts.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Gustaaf Geeraerts. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Gustaaf Geeraerts checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Gustaaf Geeraerts en de boeking(en) van prof. dr. Gustaaf Geeraerts voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Gustaaf Geeraerts, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Gustaaf Geeraerts, BOEKINGSBURO prof. dr. Gustaaf Geeraerts, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Gustaaf Geeraerts, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Gustaaf Geeraerts, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Gustaaf Geeraerts, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Gustaaf Geeraerts, IMPRESARIAAT prof. dr. Gustaaf Geeraerts, MUZIEKBURO prof. dr. Gustaaf Geeraerts, MUZIEKBUREAU prof. dr. Gustaaf Geeraerts, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Gustaaf Geeraerts, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Gustaaf Geeraerts, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Gustaaf Geeraerts.

 

Offerte prof. dr. Gustaaf Geeraerts aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag