Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Chris Juta boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Chris Juta boeken?

Chris Juta boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chris Juta.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chris Juta.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chris Juta ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Juta plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chris Juta

Durf de peilstok in het sociale systeem te steken’

Grip krijgen op identiteit, cultuur, klanttevredenheid. Daardoor: grip krijgen op zingeving, mentaal ziekteverzuim, diversiteit. De kloof tussen top en werkvloer snel en effectief verkleinen. Snel en effectief intelligente teams creëren. Weten wat mensen ‘goed’ maakt en recruiting zo organiseren dat je op een efficiënte manier aan de ‘goede’ mensen komt. Op een simpele en uiterst effectieve manier management en leiderschapsontwikkeling organiseren. De kernvraag: hoe krijgen we grip op de ‘geest’ van de menselijke machine?

Steeds nauwer luistert de balans tussen de organisatie als een efficiënte productie- en geldmachine die management vraagt, en de organisatie als een sociaal, waardescheppend en zingevend systeem dat leiderschap en ondernemerschap vraagt. De balans tussen ratio en emotie, tussen geld en zingeving, tussen werk en privé. In een steeds sneller veranderende wereld zal die balans steeds sneller en in steeds weer andere contexten gevonden moet worden. Fouten hebben steeds grotere consequenties. De druk wordt groter. Tijd wordt schaarser. Organisaties vragen oplossingen die nú resultaat geven en niet morgen.

Chris Juta laat u zien hoe organisaties in deze omgeving het spel moeten gaan spelen. In de kern gaat het om iets heel simpels: individueel en samen leren naar het eigen gedrag te kijken en daardoor in staat zijn dat gedrag te veranderen. Een proces waar iedereen nú mee kan beginnen en dat een paar simpele basisregels kent. Het ligt zo voor de hand dat je je afvraagt hoe het ter wereld mogelijk is dat het voor organisaties zo vernieuwend is. Chris Juta leert u die basisregels. Hij laat u zien hoe je als team, afdeling of organisatie concreet en fascinerend snel performance kunt verbeteren en grip kan krijgen op de ‘black box’ van organisatieontwikkeling: hoe mensen samen slimmer worden.

Chris Juta is een bevlogen mens met een diepgaande kennis van hoe mens- en organisatieontwikkeling hand in hand gaan en hoe organisaties klantwaarde kunnen creëren. Alle mensen die dieper willen begrijpen hoe de organisatie als sociaal systeem werkt, neemt hij mee op een fascinerende intellectuele reis. Hij laat deze mensen zien hoe organisatieontwikkeling eruit ziet als proces van individuele en collectieve bewustwording. Hij laat deze mensen kennismaken met een inspirerende systeemtheorie en ‘Nieuw Management Denken’ waarin ook de no-go-areas van het management zoals betekenisgeving, wezenlijke communicatie, het creëren van een ideologische basis, zingeving en gemeenschapszin verkend worden. Prachtig voor management en leadership development.

Chris Juta is Een innovator en inspirator pur sang. Afgestudeerd als natuurkundige. Dertig jaar ervaring als (interim)manager in het grootbedrijf en MKB. Founding father van Hertling BV en geestelijk vader van het baanbrekende Hertling-model. Zelf door een diepgaand transformatieproces heen gegaan.

Hij spreekt even gemakkelijk voor grote groepen als dat hij in workshops leidinggevenden inzicht geeft in de – verborgen – dynamiek van de organisatie als levend systeem.

Chris Juta boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chris Juta.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chris Juta, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chris Juta en de eventuele overige kosten om een optreden van Chris Juta mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chris Juta.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chris Juta. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chris Juta checken, een gratis optie plaatsen op Chris Juta en de boeking(en) van Chris Juta voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chris Juta, BOEKINGSBUREAU Chris Juta, BOEKINGSBURO Chris Juta, ENTERTAINMENTBUREAU Chris Juta, ENTERTAINMENTBURO Chris Juta, ARTIESTENBUREAU Chris Juta, BOEKINGSKANTOOR Chris Juta, IMPRESARIAAT Chris Juta, MUZIEKBURO Chris Juta, MUZIEKBUREAU Chris Juta, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chris Juta, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chris Juta, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chris Juta.

 

Offerte Chris Juta aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag