Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dirk Draulans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dirk Draulans boeken?

Dirk Draulans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Draulans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dirk Draulans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dirk Draulans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dirk Draulans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dirk Draulans

Sociaal Gedrag van de Prehistorie tot de Facebook-Generatie
Dirk Draulans is bioloog, journalist en schrijver. Hij studeerde in 1979 af als licentiaat in de biologie (optie zoölogie) aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hieraan was hij de volgende zes jaar verbonden als onderzoeker. In 1983 promoveerde hij tot doctor in de wetenschappen. Tussen 1985 en 1987 was hij als academische gastonderzoeker verbonden aan het departement zoölogie van de Universiteit van Oxford. Hij studeerde biologie aan de universiteit van Gent. Hij hield zich in Oxford vooral bezig met evolutiebiologie. In 1987werd hij wetenschappelijk redacteur van het tijdschrift Knack. Draulans zet zich in voor de popularisering van de sociobiologie. In het boek ‘Het succes van slechte seks’ (2008), ontleedt hij hoe de evolutieleer van Charles Darwin ook van toepassing is op de mens.

De mens is de slimste diersoort die ooit op aarde heeft geleefd. Wij hebben geleerd in complexe patronen te gaan samenleven. Sinds enige tijd komen we meer mensen tegen die we niet kennen dan bekenden. Dat was vroeger ondenkbaar. Maar het heeft ons niet met onoverkomelijke moeilijkheden opgezadeld.Zo’n 10.000 jaar geleden waren er 6 miljoen mensen, vandaag zijn het er 7 miljard, and counting. De problematiek van het onder controle brengen van de bevolkingsexplosie verschuift geleidelijk van het krijgen van kinderen naar het steeds ouder worden van de mens. Vroeger was de wereld voor de mens ook onoverzichtelijk groot, vandaag brengt Facebook ons in realtime in contact met mensen op alle continenten. Wij hebben ons met succes aangepast aan de groeiende complexiteit van ons sociale leven. Maar zijn we toch niet veroordeeld om door het leven te gaan als botte egoïsten? Of moeten we ons meer bewust zijn van onze drang om te zorgen voor elkaar? Dirk Draulans gidst zijn publiek moeiteloos door een verhaal vol inzichten uit vele takken van de wetenschap. Hij besluit dat we goed bezig zijn, maar dat er geen weg terug is. We zijn gedoemd om hypersociaal te blijven.

 

Dirk Draulans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dirk Draulans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dirk Draulans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dirk Draulans en de eventuele overige kosten om een optreden van Dirk Draulans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dirk Draulans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dirk Draulans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dirk Draulans checken, een gratis optie plaatsen op Dirk Draulans en de boeking(en) van Dirk Draulans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dirk Draulans, BOEKINGSBUREAU Dirk Draulans, BOEKINGSBURO Dirk Draulans, ENTERTAINMENTBUREAU Dirk Draulans, ENTERTAINMENTBURO Dirk Draulans, ARTIESTENBUREAU Dirk Draulans, BOEKINGSKANTOOR Dirk Draulans, IMPRESARIAAT Dirk Draulans, MUZIEKBURO Dirk Draulans, MUZIEKBUREAU Dirk Draulans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dirk Draulans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dirk Draulans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dirk Draulans.

 

Offerte Dirk Draulans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag