Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Gert Crum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Gert Crum boeken?

drs. Gert Crum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Gert Crum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Gert Crum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Gert Crum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Gert Crum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Gert Crum

Vinoloog met internationale reputatie

Gert Crum is een wijnexpert met een internationale reputatie. Bovendien kan hij zijn in jaren opgebouwde kennis op een begenadigde manier over het voetlicht brengen. Als wijnschrijver heeft hij in Nederland en daarbuiten een grote naam opgebouwd. Als spreker weet hij steeds weer ieder gehoor te boeien met zijn analyses en anekdotes. Hij kan zijn betoog afstemmen op zijn gehoor en op iedere situatie. In overleg houdt hij een inspirerend, provocatief dan wel gezellig verhaal. Het is een feest om van hem te lezen en naar hem te luisteren.

Van huis uit is Gert Crum doctorandus sociologie. Als zodanig heeft hij bijna 15 jaar gewerkt als universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam. Uiteindelijk heeft hij echter van zijn passie zijn beroep kunnen maken. Nu verdient hij al weer lange tijd zijn brood met wijn. Niet in de wijnhandel – hij is volstrekt onafhankelijk – maar in de informatie en communicatie over deze heerlijke drank.

Zijn persoonlijke voorkeur ligt bij fijne, elegante wijnen – wáár ze ook vandaan komen. De gehele wereld is zijn werkterrein. Niettemin staat Gert bij wijnliefhebbers bekend als een francofiel, die zich vooral presenteert en profileert als liefhebber en kenner van de Franse wijnen. Sommige noemen hem zelfs Monsieur Bourgogne. Anderen hebben het over Monsieur Champagne. Het is niet terecht, maar het zal wel verklaard worden door het feit dat hij die streken nog beter kent dan andere.

Gert Crum schrijft voor tal van tijdschriften – glossies, special interestbladen en vakbladen (en heeft een column gehad in M, maandblad van NRC-Handelsblad – todat het in het voorjaar van 2009 werd opgeheven). Hij heeft meer dan tien boeken geschreven, waaronder het vermakelijke “Legendarische Wijnverhalen”, het diepgravende “Le Domaine de la Romanée-Conti” en het overzichtelijke “Champagne Compleet”. Met “Le Domaine de la Romanée-Conti” heeft hij de internationale prijs “Best Book on French Wine 2005” gewonnen. Het boek is inmiddels vertaald in het Engels, Frans, Duits en Japans. De Nederlandse editie is inmiddels uitverkocht, maar in 2010 komt er een herdruk. Ieder jaar verschijnt van zijn hand “De Wijnagenda”.

Gert Crum is al meer dan 20 jaar docent aan de Wijnacademie (de Vinologenopleiding). In opdracht van landbureaus, streekbureaus, producenten dan wel importeurs verzorgt hij presentaties en/of begeleidt hij proeverijen. Met regelmaat geeft hij trainingen aan professionals in wijnhandel en horeca.

Op verzoek organiseert en begeleidt Gert voor kleinere gezelschappen wijnreizen (bijvoorbeeld als incentive) naar Bordeaux, Bourgogne, Champagne en de Elzas.

De Ministre de l’Agriculture, de la Pêche et de l’Alimentation de la République Française heeft Gert Crum in 1996 benoemd tot Chevalier in de Ordre du Mérite Agricole en in 2009 tot Officier in dezelfde orde. In 2006 won Gert de Vinos de España Prijs voor de Pers. 

drs. Gert Crum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Gert Crum.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Gert Crum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Gert Crum en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Gert Crum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Gert Crum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Gert Crum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Gert Crum checken, een gratis optie plaatsen op drs. Gert Crum en de boeking(en) van drs. Gert Crum voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Gert Crum, BOEKINGSBUREAU drs. Gert Crum, BOEKINGSBURO drs. Gert Crum, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Gert Crum, ENTERTAINMENTBURO drs. Gert Crum, ARTIESTENBUREAU drs. Gert Crum, BOEKINGSKANTOOR drs. Gert Crum, IMPRESARIAAT drs. Gert Crum, MUZIEKBURO drs. Gert Crum, MUZIEKBUREAU drs. Gert Crum, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Gert Crum, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Gert Crum, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Gert Crum.

 

Offerte drs. Gert Crum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag