Eigenschappen Huub Stammes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Huub Stammes boeken?

Huub Stammes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Huub Stammes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Huub Stammes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Huub Stammes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Huub Stammes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Huub Stammes

Focus op Customer Succes
Huub Stammes kijkt verwonderd naar bedrijfsstrategieën, marketing HRM onderwerpen. Hij is wars van hypes, zolang die geen voordeel bieden voor de klant. Hij ziet meer in de egel dan in de vos. De vos moet steeds nieuwe listen verzinnen om zijn buit binnen te halen. De egel hanteert een bewezen strategie om te overleven in een altijd veranderde wereld, namelijk zijn stekels opzetten. De egel is bij Stammes de klant. Als bedrijven of instellingen al hun energie, tijd en aandacht focussen op het succes van de klant (Customer Succes), dan vergroot dit de loyaliteit. Dit keer op keer.

Een loyale klant is lucratief. Stammes geeft aan hoe je een loyale en dus lucratieve klant kunt verkrijgen en vasthouden. En wat dit betekent voor de bedrijfsvoering. Loyale klanten hebben alles te maken met een focusstrategie, met loyale werknemers en een enorme uitvoeringsdiscipline.

Stammes zijn strekking is dan ook om je maximaal mogelijk te richten op de bestaande klanten en voldoe aan hun wensen en neem afscheid van geldkostende klanten. Hun succes is jouw succes en niet andersom. En dat zorgt voor groeiende winst. Zijn presentaties zijn onderhoudend, interactief en doorspekt met talrijke richtende voorbeelden.

Huub Stammes adviseert en implementeert klantstrategieën bij bedrijven. Hij helpt hen op het terrein van Customer Succes, de bepalende win(st)factor voor het succes van bedrijf of instelling. Als oud-topsporter in de triatlonsport weet hij wat hard trainen is met een focus om resultaten te bereiken. Na zijn sportcarrière gecombineerd met zijn HBO-studie communicatie, heeft hij bij prominente bedrijven als Centerparcs Europe, Robeco, Schretlen Co, Bank Labouchere, Gamma Nederland, Intersport gewerkt in leidinggevende marketing en salesfuncties. Daarnaast was hij enkele jaren directeur van de KNWU (Wielrenbond). In al zijn activiteiten stond het succes van de klant voorop.

Huub Stammes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Huub Stammes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Huub Stammes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Huub Stammes en de eventuele overige kosten om een optreden van Huub Stammes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Huub Stammes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Huub Stammes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Huub Stammes checken, een gratis optie plaatsen op Huub Stammes en de boeking(en) van Huub Stammes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Huub Stammes, BOEKINGSBUREAU Huub Stammes, BOEKINGSBURO Huub Stammes, ENTERTAINMENTBUREAU Huub Stammes, ENTERTAINMENTBURO Huub Stammes, ARTIESTENBUREAU Huub Stammes, BOEKINGSKANTOOR Huub Stammes, IMPRESARIAAT Huub Stammes, MUZIEKBURO Huub Stammes, MUZIEKBUREAU Huub Stammes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Huub Stammes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Huub Stammes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Huub Stammes.

 

Offerte Huub Stammes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag