Placeholder

Eigenschappen Meijke van Herwijnen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Meijke van Herwijnen boeken?

Meijke van Herwijnen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Meijke van Herwijnen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Meijke van Herwijnen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Meijke van Herwijnen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Meijke van Herwijnen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Meijke van Herwijnen

Van Herwijnen leert mensen hoe hun lichaam en verstand ‘werken’

Meijke van Herwijnen (1974) is spreker, schrijfster en trainer/coach. Ze leert mensen hoe hun lichaam en verstand ‘werken’. Haar doel is dat mensen in hun eigen leven dingen kunnen veranderen op een manier die bij hen past. Dat is in haar ogen de enige manier om je fit, aantrekkelijk en ontspannen te blijven voelen.

Meijke houdt ervan om problemen echt op te lossen, in plaats van te vechten tegen de symptomen. Je doet haar een groot plezier als je haar voor een flinke groep mensen zet die ze nieuwe inzichten mag geven. Vaak weet ze een nieuw licht te schijnen op onderwerpen die al zo vaak aan de orde gesteld zijn, zoals overgewicht, energiegebrek of mentale onrust. Haar verhaal is altijd (inter)actief en zet mensen aan tot actie. In 2015 maakte ze de theatervoorstelling ‘Lijflied’, die het publiek een gebruiksaanwijzing biedt voor het menselijk lichaam.In haar studie Voeding en Gezondheid aan Wageningen Universiteit werd de kiem gelegd voor haar inhoudelijke expertise. Daarnaast heeft ze een post hbo-opleiding tot leefstijlcoach afgerond en een Executive Master of Health Administration bij business school TIAS. Ze heeft inmiddels zeven boeken geschreven, waaronder ‘Weg met de Weegschaal’, ‘Meer energie’ en ‘Meer rust’. Meijke is verder bestuurslid van de Beroepsvereniging voor LeefstijlCoaches Nederland (BLCN).

 

Meijke van Herwijnen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Meijke van Herwijnen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Meijke van Herwijnen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Meijke van Herwijnen en de eventuele overige kosten om een optreden van Meijke van Herwijnen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Meijke van Herwijnen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Meijke van Herwijnen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Meijke van Herwijnen checken, een gratis optie plaatsen op Meijke van Herwijnen en de boeking(en) van Meijke van Herwijnen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Meijke van Herwijnen, BOEKINGSBUREAU Meijke van Herwijnen, BOEKINGSBURO Meijke van Herwijnen, ENTERTAINMENTBUREAU Meijke van Herwijnen, ENTERTAINMENTBURO Meijke van Herwijnen, ARTIESTENBUREAU Meijke van Herwijnen, BOEKINGSKANTOOR Meijke van Herwijnen, IMPRESARIAAT Meijke van Herwijnen, MUZIEKBURO Meijke van Herwijnen, MUZIEKBUREAU Meijke van Herwijnen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Meijke van Herwijnen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Meijke van Herwijnen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Meijke van Herwijnen.

 

Offerte Meijke van Herwijnen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag