Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Adriaan Wagenaar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Adriaan Wagenaar boeken?

Adriaan Wagenaar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Adriaan Wagenaar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Adriaan Wagenaar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Adriaan Wagenaar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Adriaan Wagenaar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Adriaan Wagenaar

Groot denken in lastige situaties en hoe maak je slimmer gebruik van je kapitaal? Adriaan Wagenaar filosofeert met kinderen over organisatievragen. In zijn presentaties koppelt hij kindervisies aan specifieke dilemma’s van bestuurders, beleidsmakers, managers en professionals in diverse sectoren en beroepen. Prikkelend, speels en met humor daagt hij zijn publiek uit om de ongemakkelijke vragen over hun eigen werk te onderzoeken: waarom realiseren we niet de mogelijkheden die voor ons liggen?
Het centrale thema in zijn werk is ‘de ongemakkelijke waarheid in organisaties’:

‘We hebben maar een beperkt zicht op onze kapitaalbronnen (financieel, creatief, menselijk, sociaal en spiritueel kapitaal). En van wat we zien, schatten we de waarde te laag in. Om dit te doorbreken moeten we naar ons werk kijken als een kind: met open geest, verbeeldingskracht en vindingrijkheid’

Adriaan Wagenaar organiseert doorbraakprojecten in organisaties op het gebied van klantgerichtheid, innovatie, merkbeleid en maatschappelijk ondernemen. Daarnaast filosofeert hij voor organisaties met kinderen en bestuurders over organisatie- en maatschappelijke vragen. Bijvoorbeeld de visie van kinderen op energie, de nieuwe bank, verzekeren en zorg, vrije tijd en mobiliteit, toekomstscenario’s voor een duurzame wereld (gepresenteerd op UN Johannesburg Conferentie 2002).

Adriaan is lid van sprekersvereniging PSA Holland en Global Speakers Federation. Adriaan Wagenaar (1965) werkte bij de gerenommeerde reclamebureaus FHV/BBDO en PMSvW/YR als onderzoeker/trendanalyst en strateeg. In 1994 richtte hij Satori op en voert sindsdien projecten uit op het gebied van klantgerichtheid, marketing strategie en organisatie groei.

Satori werkt veel met kinderen om te komen tot vernieuwende en onderscheidende concepten voor diensten.Tot Satori’s clienten behoren: Robeco, Rabobank, ING Bank, Fortis, De Baak, Nationale Nederlanden, Philips Corporate Design, ANWB, Nederlandse Staatsloterij, KPN, TNT Post, SCA Molnlycke. IKEA, Amnesty International, Eneco, Oxfam NOVIB, Elsevier Gezondheidszorg, KNSB, House of Performance, Univé, Nuon.

Adriaan Wagenaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Adriaan Wagenaar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Adriaan Wagenaar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Adriaan Wagenaar en de eventuele overige kosten om een optreden van Adriaan Wagenaar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Adriaan Wagenaar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Adriaan Wagenaar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Adriaan Wagenaar checken, een gratis optie plaatsen op Adriaan Wagenaar en de boeking(en) van Adriaan Wagenaar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Adriaan Wagenaar, BOEKINGSBUREAU Adriaan Wagenaar, BOEKINGSBURO Adriaan Wagenaar, ENTERTAINMENTBUREAU Adriaan Wagenaar, ENTERTAINMENTBURO Adriaan Wagenaar, ARTIESTENBUREAU Adriaan Wagenaar, BOEKINGSKANTOOR Adriaan Wagenaar, IMPRESARIAAT Adriaan Wagenaar, MUZIEKBURO Adriaan Wagenaar, MUZIEKBUREAU Adriaan Wagenaar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Adriaan Wagenaar, ARTIESTENBOEKINGSBURO Adriaan Wagenaar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Adriaan Wagenaar.

 

Offerte Adriaan Wagenaar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag