Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Pablo van der Lugt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Pablo van der Lugt boeken?

dr. ir. Pablo van der Lugt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Pablo van der Lugt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Pablo van der Lugt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Pablo van der Lugt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Pablo van der Lugt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Pablo van der Lugt

Inspirator Innovator | Ambassadeur innovatieve biobased materialen | Snelgroeiend bamboe en gemodificeerd hout als tropisch hardhoutvervanger

Bouwkundig ingenieur Pablo van der Lugt promoveerde aan de TU Delft (faculteit Industrieel Ontwerpen, vakgroep Design for Sustainability) op de duurzaamheid en commercialisatie van bamboematerialen in West-Europa. Na zijn proefschrift heeft van der Lugt een ambassadeursrol gespeeld in de verdere adoptie van innovatieve biobased materialen in de bouw, als duurzaamheidsadviseur in de houtindustrie (Accsys Technologies) en project ontwikkeling (OVG) en tegenwoordig als hoofd duurzaamheid ontwikkeling voor MOSO International, Europees marktleider in innovatieve bamboe producten. Daarnaast is van der Lugt actief als gastdocent duurzame materialen aan de TU Delft. In de visie van van der Lugt liggen er grote kansen in de noodzakelijke overgang naar een biobased economy voor snelgroeiende grondstoffen zoals bamboe en Europees zachthout mits deze zodanig worden gemodificeerd dat deze qua prestatie kunnen wedijveren met schaars tropisch hardhout en niet hernieuwbare materialen als staal en beton. Van der Lugt heeft over deze benodigde transitie veelvuldig gepubliceerd in wetenschappelijke alsook populaire tijdschriften en geeft regelmatig gastlezingen over dit onderwerp aan partijen in de bouw betrokken bij duurzaamheid (architecten, overheden, aannemers, ontwikkelaars, etc). Door zijn achtergrond in zowel de wetenschap als de praktijk, is van der Lugt in staat een complex onderwerp als duurzaam materialiseren in de bouw op een enthousiaste doch heldere en bondige manier uit te dragen aan de hand van vele praktische cases.

 

dr. ir. Pablo van der Lugt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Pablo van der Lugt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Pablo van der Lugt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Pablo van der Lugt en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Pablo van der Lugt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Pablo van der Lugt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Pablo van der Lugt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Pablo van der Lugt checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Pablo van der Lugt en de boeking(en) van dr. ir. Pablo van der Lugt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Pablo van der Lugt, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Pablo van der Lugt, BOEKINGSBURO dr. ir. Pablo van der Lugt, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Pablo van der Lugt, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Pablo van der Lugt, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Pablo van der Lugt, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Pablo van der Lugt, IMPRESARIAAT dr. ir. Pablo van der Lugt, MUZIEKBURO dr. ir. Pablo van der Lugt, MUZIEKBUREAU dr. ir. Pablo van der Lugt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Pablo van der Lugt, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Pablo van der Lugt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Pablo van der Lugt.

 

Offerte dr. ir. Pablo van der Lugt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag