Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Diederik van Leeuwen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Diederik van Leeuwen boeken?

drs. Diederik van Leeuwen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Diederik van Leeuwen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Diederik van Leeuwen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Diederik van Leeuwen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Diederik van Leeuwen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Diederik van Leeuwen

Helicopterview op impact innovatie op media, informatie en ons leven
Diederik van Leeuwen is voormalig directeur van de nationale digitale bibliotheek die de afgelopen jaren voor de overheid is ontwikkeld. Hij is als uitgever, adviseur en directeur ruim 20 jaar actief in online media en informatievoorziening. Complexe ontwikkelingen die op organisaties afkomen weet hij te ontleden in hapklare brokken. Innovaties in hardware, software en content passeren de revue in een samenhangende presentatie. De impact op organisaties en hun dienstverlening van disruptieve toepassingen, zoals de aanstormende blockchain technology, worden inzichtelijk gemaakt voor een breed publiek. Hierna is de toehoorder geprikkeld, enthousiast en wijzer.Als afgestudeerd econoom heeft Diederik van Leeuwen in zijn werk met succes verschillende werelden bij elkaar gebracht, verbonden. Eerst die van de offline maatschappij en de online media binnen het internationale bedrijfsleven. Later binnen publiek/private samenwerkingen waar innovatie samen met een organisatieomslag moest plaatsvinden. Ook in zijn nevenfuncties als bestuurder binnen het culturele werkveld slaat hij graag een, vaak originele, brug.Diederik van Leeuwen is in staat in een kort tijdsbestek zijn publiek helemaal up to date te brengen binnen de enorme dynamiek van innovaties op het gebied van digitale informatie, lezen en leren. Hij wordt gezien als cultureel ondernemer en expert op het gebied van e-books, e-lending en e-learning.

drs. Diederik van Leeuwen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Diederik van Leeuwen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Diederik van Leeuwen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Diederik van Leeuwen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Diederik van Leeuwen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Diederik van Leeuwen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Diederik van Leeuwen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Diederik van Leeuwen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Diederik van Leeuwen en de boeking(en) van drs. Diederik van Leeuwen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Diederik van Leeuwen, BOEKINGSBUREAU drs. Diederik van Leeuwen, BOEKINGSBURO drs. Diederik van Leeuwen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Diederik van Leeuwen, ENTERTAINMENTBURO drs. Diederik van Leeuwen, ARTIESTENBUREAU drs. Diederik van Leeuwen, BOEKINGSKANTOOR drs. Diederik van Leeuwen, IMPRESARIAAT drs. Diederik van Leeuwen, MUZIEKBURO drs. Diederik van Leeuwen, MUZIEKBUREAU drs. Diederik van Leeuwen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Diederik van Leeuwen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Diederik van Leeuwen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Diederik van Leeuwen.

 

Offerte drs. Diederik van Leeuwen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag