Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Chris Goemans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Chris Goemans boeken?

Chris Goemans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chris Goemans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chris Goemans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chris Goemans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Goemans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chris Goemans

De brug tussen commercie en techniek
Als fanatiek zeezeiler heeft Chris Goemans de tomeloze en soms genadeloze energie van zon, wind en water als geen ander leren kennen. Chris is een gedreven, extraverte persoonlijkheid. Hij geniet ervan om zijn eigen enthousiasme en ervaringen over te brengen op zijn publiek. En dat doet hij met geur en kleur.Chris is ondernemer en opgegroeid in een echt ‘olienest’. Hij trof zichzelf na een studie in Delft en oprichter van diverse start-ups aan in Engeland als directeur van een Zwitserse plastic fabriek. Met de Zwitserse aandacht voor duurzame productie en omringd door een prachtig landschap met veel windmolens is zijn duurzame energie-visie ontstaan, met speciale affectie voor zonne-energie. Het ‘olienest’ voelt voor hem inmiddels als een wereld die in een ander tijdperk is blijven hangen.“Bruikbare, betaalbare en duurzame energie ligt voor het oprapen” is de stelling van Chris Goemans, expert in duurzame energie. “Overal. We hoeven het alleen maar te pakken.”Chris heeft een technische achtergrond en bezit over een sterke commerciële intuïtie. Dit maakt dat hij de ideale brug kan slaan tussen duurzame technieken en winstgevende oplossingen. Zijn maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met zijn brede kijk op duurzame én conventionele energie maakt dat zowel Startups, het MKB als Multinationals hun energievraagstukken graag neerleggen bij zijn bedrijven zoals ´The Blue Deal´ en ´vanAtotZon´.Met bijzonder enthousiasme en interessante verbanden weet Chris het publiek te boeien en te verrassen. Door zijn manier van redeneren komt hij op vele vragen met een verfrissend antwoord. Maar soms geeft Chris Goemans het antwoord ook niet, want dan moet men zelf gaan zoeken en dat is waar waar het interessant wordt.

Chris Goemans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chris Goemans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chris Goemans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chris Goemans en de eventuele overige kosten om een optreden van Chris Goemans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chris Goemans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chris Goemans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chris Goemans checken, een gratis optie plaatsen op Chris Goemans en de boeking(en) van Chris Goemans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chris Goemans, BOEKINGSBUREAU Chris Goemans, BOEKINGSBURO Chris Goemans, ENTERTAINMENTBUREAU Chris Goemans, ENTERTAINMENTBURO Chris Goemans, ARTIESTENBUREAU Chris Goemans, BOEKINGSKANTOOR Chris Goemans, IMPRESARIAAT Chris Goemans, MUZIEKBURO Chris Goemans, MUZIEKBUREAU Chris Goemans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chris Goemans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chris Goemans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chris Goemans.

 

Offerte Chris Goemans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag