Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Loek van Kesteren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Loek van Kesteren boeken?

dr. Loek van Kesteren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Loek van Kesteren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Loek van Kesteren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Loek van Kesteren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Loek van Kesteren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Loek van Kesteren

Organisaties en hun interne en externe relaties een praktisch analysemodel

Bedrijven en multinationals; ministeriële departementen en regionale overheden; instellingen voor algemeen nut, onderwijs en kunst; fondsen, raden en commissies; instanties met diverse publieke (sociale en psychologische) doelstellingen; legereenheden en belastingdiensten; verenigingen en stichtingen; topclubs; redacties en bureaus; banken; politieke partijen – al deze, en meer, kleine en grote organisaties vormen systemen met structuren én individuen die relaties hebben met leveranciers en cliënten, en binnen het eigen team. Systemen zijn in beginsel open en aan verandering onderhevig. Structuren kunnen vastroesten en uit elkaar vallen. Tussen beide polen laveren de individuen die binnen de organisatie werkzaam zijn. Er is immer een relatie tussen die individuen, op diverse niveaus en in hiërarchieën. Organisaties worden niet alleen gekenmerkt door interne relaties; zij leggen voortdurend contact met externe maatschappelijke kringen – dat is hun functie, en levert resultaten op. De interne en externe relaties dienen zo optimaal mogelijk te verlopen.

Bij het realiseren daarvan kan een analysemodel van groot nut zijn, en is in feite onontbeerlijk. Het verbaast de spreker, dr. Loek van Kesteren, voortdurend dat het veld zo weinig gebruik maakt van een dergelijk model; en als het wordt gebruikt, dat essentiële aspecten over het hoofd worden gezien of zelfs genegeerd. Met alle negatieve gevolgen vandien.

Hij biedt zo’n model aan in een voordracht van anderhalf tot twee uur. Uit verschillende theorieën (ondermeer systeem-, teken-, commu-nicatie-, conflict- en speltheorie) heeft hij elementen geselecteerd en ontwikkeld tot een analysemethode. Het uitgangspunt is steeds: binnen elke organisatie – en naar buiten toe – wordt geïnformeerd, gecommuniceerd en interactie gepleegd. Zo simpel is dat. Iedereen doet het en velen weten het. Maar zo simpel blijkt dat in de praktijk merkwaardigerwijs niet, terwijl juist de eenvoud van het model zijn kracht is.Methode en model zijn toepasbaar op elk systeem – dus ook op alle soorten organisaties, en de structuren en individuen die daarbinnen en daarbuiten opereren.

Dr. Van Kesteren heeft het model hanteerbaar gemaakt, en ingezet ten behoeve van heel diverse onderwerpen (theater, intieme relaties, journalistiek, psychologie, (huwelijks)conflictpreventie, toerisme, gespreksanalyse, kunst, videogames etcetera), en er voordrachten over gehouden met name op buitenlandse congressen en symposia.Hij is momenteel doende het toe te passen op hedendaagse maatschappelijke en politieke toestanden en gebeurtenissen.

Methode en model worden gepresenteerd via algemeen bekende fraaie voorbeelden om vervolgens toegespitst te worden op de specifieke en unieke situatie van de organisatie, en op het thema dat zij wenst te behandelen.Daarbij mijdt hij oppervlakkigheid en vakterminologie. Hij biedt concrete handvatten aan om het praktisch aan te wenden. Dat alles in open (voor)overleg, en zonder dubbele agenda. Hij is er met volle inzet voor de onderneming en haar medewerkers.

Op grond van zijn (nogal turbulente) levensloop, en als doorgewinterde wetenschapper met kennis van uiteenlopende disciplines als filosofie, literatuurwetenschap, esthetica, logica, psychologie en kunsthistorie, alsook met ruime onderzoeks-, onderwijs-, bestuurs- en beheerervaring, als breedgeoriënteerde ex-journalist, (voetbal)coach, als kunstkenner, dichter en zanger, en theaterman is zijn optreden nimmer saai of arrogant. Daarbij is hij kritisch op zichzelf, en op charlatans. Hij is toegankelijk, onderhoudend en ontvankelijk. Graaft diep en gericht. Leutert noch tatert. Heeft een dienstbaar en gevoelig karakter, en weet dat te combineren met intelligentie en zelfspot. Zijn openheid en eerlijkheid zijn verfrissend.

dr. Loek van Kesteren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Loek van Kesteren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Loek van Kesteren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Loek van Kesteren en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Loek van Kesteren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Loek van Kesteren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Loek van Kesteren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Loek van Kesteren checken, een gratis optie plaatsen op dr. Loek van Kesteren en de boeking(en) van dr. Loek van Kesteren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Loek van Kesteren, BOEKINGSBUREAU dr. Loek van Kesteren, BOEKINGSBURO dr. Loek van Kesteren, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Loek van Kesteren, ENTERTAINMENTBURO dr. Loek van Kesteren, ARTIESTENBUREAU dr. Loek van Kesteren, BOEKINGSKANTOOR dr. Loek van Kesteren, IMPRESARIAAT dr. Loek van Kesteren, MUZIEKBURO dr. Loek van Kesteren, MUZIEKBUREAU dr. Loek van Kesteren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Loek van Kesteren, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Loek van Kesteren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Loek van Kesteren.

 

Offerte dr. Loek van Kesteren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag