Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Paul Rulkens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Paul Rulkens boeken?

Paul Rulkens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul Rulkens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul Rulkens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul Rulkens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Rulkens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paul Rulkens

Expert op het gebied van High Performance
Hoe maakt u succesvolle mensen, teams en organisaties nog succesvoller? Hoe bereik je en blijf je in de top 10%? Paul Rulkens weet als geen ander dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden. Hij is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Als internationaal bekroonde spreker heeft hij in de afgelopen jaren over de hele wereld gewerkt met duizenden top professionals, drukke executives en trotse ondernemers om ze te helpen om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Wat u tot hier heeft gebracht gaat u niet meer tot daar brengen. Zijn ideeën om organisaties en carrières te laten accelereren worden vaak omschreven als provocatief en contra-intuitief, maar altijd zeer effectief.Oorspronkelijk opgeleid als chemisch ingenieur, brengt Paul bijna 20 jaar internationale ervaring met zich mee op het gebied van leiderschap, strategie en organisatorische ontwikkeling. Tot voor kort was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een high performance organisatie binnen DSM.Zijn ideeën over high performance zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten rondom gedrag-psychologie, neuro-wetenschap en met name gezond verstand. Zijn onderwerpen richten zich op het halen van ambitieuze doelen, high performance leiderschap en snelle innovatie. Verder worden zijn boek, ‘The Power of Preeminence’en zijn populaire TED talks veelvuldig gebruikt als inspiratie bron bij professionele trainingen over de hele wereld. De unieke combinatie van humor, opmerkelijke inzichten en onmiddellijke toepassing maken Paul’s keynotes bij uitstek geschikt voor iedere organisatie die de ambitie heeft om serieus met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken.PS: Paul is ooit getraind als stand-up comedian, waarna hij lovende kritieken kreeg over zijn Arnold Schwarzenegger imitatie. Echter, zijn explosieve-spiergroei-project mislukte vervolgens zo dramatisch, dat hij zijn levensdroom definitief heeft moeten opgeven: een carrière als Arnold Schwarzenegger body double. 

Paul Rulkens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Paul Rulkens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Paul Rulkens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Paul Rulkens en de eventuele overige kosten om een optreden van Paul Rulkens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paul Rulkens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Paul Rulkens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Paul Rulkens checken, een gratis optie plaatsen op Paul Rulkens en de boeking(en) van Paul Rulkens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Paul Rulkens, BOEKINGSBUREAU Paul Rulkens, BOEKINGSBURO Paul Rulkens, ENTERTAINMENTBUREAU Paul Rulkens, ENTERTAINMENTBURO Paul Rulkens, ARTIESTENBUREAU Paul Rulkens, BOEKINGSKANTOOR Paul Rulkens, IMPRESARIAAT Paul Rulkens, MUZIEKBURO Paul Rulkens, MUZIEKBUREAU Paul Rulkens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Paul Rulkens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Paul Rulkens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Paul Rulkens.

 

Offerte Paul Rulkens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag