Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Edith Cohen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edith Cohen boeken?

Edith Cohen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edith Cohen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edith Cohen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edith Cohen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edith Cohen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edith Cohen

EDGEN

Edith Rachel Cohen is geboren in Den Helder. Haar Joodse ouders probeerden zich, na een mislukte poging om in Israël te gaan wonen, opnieuw in Nederland te settelen. Edith is het middelste kind en het enige meisje. Door deze ouders, door deze context en door haar karakter heeft ze het “Eenvoudig Denken” concept (het beschouwen van de interne dialoog) bedacht. Een “Edge” (Eenvoudig Denken Gesprek) is een gespreksmodel waarmee je in één gesprek een passend antwoord krijgt op een vraag.

Haar vooropleiding bestond uit het behalen van onderwijsbevoegdheden (volledig bevoegd onderwijzer basisschool, docent dramatische vorming en docent levensbeschouwing). Daarnaast heeft ze een post hbo opleiding kunstmanagement, kunstbeleid en kunstbemiddeling afgesloten.

Landelijke bekendheid kreeg Edith met de oprichting van ’t Colofon, Schrijversvakschool Amsterdam. Haar motief om deze school op te richten, was omdat ze haar schrijverskunsten wilde perfectioneren. Dit kwam er niet van. Ze was te druk met het directeurschap. Na twee jaar besloot ze daarom deze functie neer te leggen en televisiedrama te gaan schrijven. Het harde werken werd beloond met opdrachten van de AVRO en BRT.

Ze bleek een goede intermediair te zijn tussen schrijvers en opdrachtgevers. Met haar eigen zaak “Winst en Gevend” boekte ze succes voor de Harmonie, een uitgeverij in Amsterdam. Winst en Gevend bemiddelde daar waar schrijvers, uitgeverijen en kunstenaars wilden samenwerken om hun doelen te halen. Ze organiseerde op Koninginnedag in het Amsterdamse stadhuis een voordracht uit “Koningin Bee”, door burgemeester Patijn, van de kinderboekenschrijfster Trude de Jong, voor kinderen die jarig waren op Koninginnedag.

Humanistisch geestelijk verzorger bij de krijgsmacht was een onverwachte carrièreswitch. Dit werk heeft ze zeven jaar gedaan. Vier jaar bij de marine en drie jaar bij de marechaussee. Ze is meerdere malen op langdurige uitzending geweest met de marine. Ze heeft talloze malen militairen die terugkwamen van ernstmissies opgevangen in het adaptatieprogramma te Kreta. Zes jaar heeft Edith families van gewonde militairen opgevangen in het Centraal Militair Hospitaal voor de eerste ontmoeting met de gewonde.

Edith is lid van de Amsterdamse klachtencommissie voor patiënten uit de geestelijke gezondheidszorg.

Nu houdt Edith zich met haar bedrijf, Winst en Gevend, alleen nog maar met het Edgen bezig. Ze noemt dit haar derde kindje. Ze kan boeiend vertellen over „Eenvoudig Denken“ en het „Edgen“ en dit ook in de praktijk demonsteren voor grotere groepen.

 

Edith Cohen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edith Cohen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edith Cohen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edith Cohen en de eventuele overige kosten om een optreden van Edith Cohen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edith Cohen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edith Cohen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edith Cohen checken, een gratis optie plaatsen op Edith Cohen en de boeking(en) van Edith Cohen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edith Cohen, BOEKINGSBUREAU Edith Cohen, BOEKINGSBURO Edith Cohen, ENTERTAINMENTBUREAU Edith Cohen, ENTERTAINMENTBURO Edith Cohen, ARTIESTENBUREAU Edith Cohen, BOEKINGSKANTOOR Edith Cohen, IMPRESARIAAT Edith Cohen, MUZIEKBURO Edith Cohen, MUZIEKBUREAU Edith Cohen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edith Cohen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edith Cohen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edith Cohen.

 

Offerte Edith Cohen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag