Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Rein Gerritsen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Rein Gerritsen boeken?

drs. Rein Gerritsen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Rein Gerritsen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Rein Gerritsen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Rein Gerritsen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Rein Gerritsen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Rein Gerritsen

Wetenschapsfilosoof – Pragmatist – Schrijver

‘Waar is wat werkt,’ luidt de hoofdstelling van het wijsgerig pragmatisme. Hoe zit dat nu met ons strafrecht? Werkt dat? Als een systeem, zoals ons moderne strafrecht, een oplossingspercentage van tien tot twaalf procent voor misdrijven kent en al sinds jaar en dag een recidivecijfer van zestig tot zeventig procent, dan werkt het niet. Maar waarom werkt het niet en wat kunnen we daaraan doen? Op die vragen geeft de forensische filosofie antwoord. De forensische filosofie, een vakgebied in ontwikkeling, is een specialisme binnen de kennisleer dat zich vooral richt op de bestudering van vragen die door de forensische wetenschappen worden opgeworpen. Hoe komt een ‘rechtsfeit’ tot stand, wat telt als ‘bewijs’ voor de rechter, hoe bewijs je iets, maar ook wat ‘criminaliteit’ is, hoe gaan de media met die ‘feiten’ om en onze gevoelens van veiligheid en rechtszekerheid, zijn kwesties die binnen de forensische filosofie aan de orde komen. Anders dan de andere forensische wetenschappen voert de forensische filosofie niet per se onderzoek uit in opdracht van derden (de advocatuur, rechterlijke macht of het Openbaar Ministerie) naar schendingen van de rechtsorde, verdachten en daders, maar staan de waarheidsvinding en de waardering van het bewijsmateriaal centraal, in overeenstemming met het rechtsstatelijk beginsel: ‘Iedereen is onschuldig totdat het tegendeel bewezen is.’ De wetenschapsfilosoof Rein Gerritsen, samen met Ton Derksen één van de grondleggers van de forensische filosofie, laat u in een eenvoudig experiment ervaren hoe makkelijk ons rechtssysteem ontspoort en hoe u zich daartegen kunt wapenen.

drs. Rein Gerritsen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Rein Gerritsen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Rein Gerritsen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Rein Gerritsen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Rein Gerritsen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Rein Gerritsen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Rein Gerritsen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Rein Gerritsen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Rein Gerritsen en de boeking(en) van drs. Rein Gerritsen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Rein Gerritsen, BOEKINGSBUREAU drs. Rein Gerritsen, BOEKINGSBURO drs. Rein Gerritsen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Rein Gerritsen, ENTERTAINMENTBURO drs. Rein Gerritsen, ARTIESTENBUREAU drs. Rein Gerritsen, BOEKINGSKANTOOR drs. Rein Gerritsen, IMPRESARIAAT drs. Rein Gerritsen, MUZIEKBURO drs. Rein Gerritsen, MUZIEKBUREAU drs. Rein Gerritsen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Rein Gerritsen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Rein Gerritsen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Rein Gerritsen.

 

Offerte drs. Rein Gerritsen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag