Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Jasper Baggerman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jasper Baggerman boeken?

Jasper Baggerman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jasper Baggerman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jasper Baggerman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jasper Baggerman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jasper Baggerman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jasper Baggerman

Innovatie & Ondernemerschap
Jasper Baggerman laat zijn publiek graag zien hoe innovatie tot stand komt en welke rol digitalisering hierin kan spelen. Aan de hand van spraakmakende voorbeelden legt hij uit hoe elk bedrijf innovatief ondernemend kan worden, de digitale transformatie kan organiseren en de business kan laten groeien. Hij weet te inspireren door te putten uit zijn brede ervaring als uitvinder, ondernemer, eigenaar van een start-up en manager van e-commerce en het innovatielab bij Wolters Kluwer. De wereld verandert snel, nieuwe technologieën volgen elkaar in steeds hoger tempo op en digitalisering laat geen enkel bedrijf ongemoeid. Hoe bepaal je in deze turbulente omgeving de juiste koers? Hoe organiseer je innovatie, wat heb je hierbij nodig en hoe zorg je dat je vernieuwingen daadwerkelijk gaan bijdragen aan het resultaat? Jasper Baggerman heeft zich gespecialiseerd in innovatie en ondernemerschap. Hij begeleidt bedrijven om van hun business ideeën een succes te maken en dit op een effectieve manier te organiseren. Voor Wolters Kluwer bouwde hij het innovatielab om scherp te krijgen hoe de transitie van papier naar online zou moeten verlopen en richtte een bijpassend innovatieproces in. Hiernaast zette hij de afdeling e-commerce op om ook de digitale verkoop van de uitgever te boosten.Als general manager bij ScienceWorks hielp hij universiteiten om hun kennis naar de markt te brengen. Hij publiceerde hierover de Valorisatieranking in de Elsevier, waarin hij de Nederlandse universiteiten vergeleek in hun succes om hun kennis te exploiteren.Als uitvinder bedacht Jasper Baggerman onder meer het Vakantielandenspel, een triviantachtig kaartspel, waarvan ruim 300.000 stuks over de toonbank gingen en de iPhone app “ici”, de eerste locatie gebaseerde reisgids van de wereld. Jasper Baggerman is oud-bestuurslid van de Nederlandse Orde van Uitvinders en schreef de bestseller: “Ik heb een goed idee. Wat nu?”, een toegankelijk boekje over hoe je in 7 stappen een idee naar de markt kunt krijgen.Hij studeerde Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft, begon zijn loopbaan als productmanager bij multinationals KPN, Ericsson en Ordina. In 2001 richtte hij zijn eigen innovatie-adviesbureau DOK 5 op.

Jasper Baggerman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jasper Baggerman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jasper Baggerman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jasper Baggerman en de eventuele overige kosten om een optreden van Jasper Baggerman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jasper Baggerman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jasper Baggerman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jasper Baggerman checken, een gratis optie plaatsen op Jasper Baggerman en de boeking(en) van Jasper Baggerman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jasper Baggerman, BOEKINGSBUREAU Jasper Baggerman, BOEKINGSBURO Jasper Baggerman, ENTERTAINMENTBUREAU Jasper Baggerman, ENTERTAINMENTBURO Jasper Baggerman, ARTIESTENBUREAU Jasper Baggerman, BOEKINGSKANTOOR Jasper Baggerman, IMPRESARIAAT Jasper Baggerman, MUZIEKBURO Jasper Baggerman, MUZIEKBUREAU Jasper Baggerman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jasper Baggerman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jasper Baggerman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jasper Baggerman.

Offerte Jasper Baggerman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag