Eigenschappen Martien van Winden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Martien van Winden boeken?

Martien van Winden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martien van Winden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martien van Winden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martien van Winden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martien van Winden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Martien van Winden

Bestseller auteur en topbelegger

Martien van Winden is al 30 jaar jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.m. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Sinds 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch. Door zijn beleggingsresultaten (vanaf 1985 gemiddeld 18% per jaar) wordt hij de Nederlandse Warren Buffett genoemd.

In 2000, op de top van de beurshausse, publiceerde hij zijn bestseller over de Nederlandse economische geschiedenis ‘Rijk Blijven’. In dit boek waarschuwde hij voor het irrationele kuddegedrag van beleggers en pleitte hij voor een ruil van aandelen in obligaties. In 2001 volgde ‘Nederland, de schatkist van Europa’, over het wel en wee van de Europese eenwording en de gevolgen voor financiële markten. Verder publiceerde hij een studie over scenarioplanning: ‘Slag om de toekomst’. Ook is hij als columnist verbonden aan o.m. De Telegraaf en Algemeen Dagblad.

Sinds de publicatie van ‘Rijk blijven’ is hij een veelgevraagd spreker. Met regelmaat wordt voor de radio en TV zijn commentaar gevraagd over onderwerpen als de toekomst van Europa, de Euro, de pensioenen in Europa en de Nederlandse volksaard. Hij schuwt de confrontatie niet en zijn pleidooi voor herinvoering van de gulden is in de landelijke politiek niet onopgemerkt gebleven. Van Winden is gastdocent strategisch Management aan de Vrije Universiteit.

Martien van Winden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Martien van Winden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martien van Winden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martien van Winden en de eventuele overige kosten om een optreden van Martien van Winden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martien van Winden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martien van Winden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Martien van Winden checken, een gratis optie plaatsen op Martien van Winden en de boeking(en) van Martien van Winden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Martien van Winden, BOEKINGSBUREAU Martien van Winden, BOEKINGSBURO Martien van Winden, ENTERTAINMENTBUREAU Martien van Winden, ENTERTAINMENTBURO Martien van Winden, ARTIESTENBUREAU Martien van Winden, BOEKINGSKANTOOR Martien van Winden, IMPRESARIAAT Martien van Winden, MUZIEKBURO Martien van Winden, MUZIEKBUREAU Martien van Winden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Martien van Winden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Martien van Winden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Martien van Winden.

 

Offerte Martien van Winden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag