Marc Lammers boeken

Eigenschappen Marc Lammers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marc Lammers boeken?

Marc Lammers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc Lammers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marc Lammers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marc Lammers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marc Lammers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marc Lammers

Marc Lammers is afkomstig uit de sportwereld. Als hockeycoach beleeft hij zijn absolute hoogtepunt in de zomer van 2008, als hij met het Nederlands dameshockeyteam goud verovert op de Olympische Spelen in Peking. Vier jaar eerder pakt hij al de zilveren medaille. In 2012 gaat hij aan de slag bij de Belgische hockeymannen, die onder zijn leiding ook een enorme opmars meemaken.

De Belgen worden tweede op het EK van 2013 en vijfde op het daaropvolgende WK. Marc Lammers staat dan al te boek als een echte teambuilder. Desondanks besluit hij in 2014 om het hockey te verlaten. Hij gaat zich richten op zijn carrière als motivational speaker, het geven van interactieve workshops voor bedrijven en hij begeleidt onder meer het Nuon Solar Team van de TU Delft.

“Winnaars hebben een plan, wat is uw plan?” Met die tekst introduceert motivatiespreker Marc Lammers zichzelf op zijn eigen website. De ex-hockeycoach geldt als een van de meest vooraanstaande bedrijfscoaches van deze tijd. Bij ons kunt u hem inhuren als spreker, of het geven van een workshop op een bedrijfsevenement.

Innovatie loopt als een rode draad door de lezingen en workshops van Marc Lammers heen. Of het nu in de sportwereld of het bedrijfsleven is: Lammers zoekt altijd naar nieuwe, uitdagende manieren om zijn publiek of team op een hoger niveau te krijgen. Neem alleen al het hockey. De videobril, de videolaptop, nieuwe hockeysticks en ‘cooling down vesten’ zijn ideeën die regelrecht uit zijn koker komen.

Die onstuitbare drang naar verbetering, naar innovatie, maakt dat bedrijven Marc Lammers graag inhuren als spreker of het geven van een workshop. Hij gaat nooit lukraak te werk, maar altijd met een doordacht plan. Zijn meest befaamde uitspraak luidt dan ook niet voor niets: “Winnaars hebben een plan, verliezers hebben een excuus.”

Bent u op zoek naar een man die tijdens uw congres of seminar de grenzen kan verleggen? Die uw medewerkers of ander aanwezig publiek op inventieve en vernieuwende wijze meekrijgt in zijn verhaal? Dan is het boeken / inhuren van Marc Lammers een zeer goed idee. Door mensen individueel te prikkelen weet hij de teamprestatie naar een hoger niveau te tillen.

Wilt u als bedrijfsleider of manager de concurrentie voorblijven? Wilt u de samenhang versterken en het prestatieniveau verhogen? Dan levert een workshop boeken met Marc Lammers altijd rendement op. Aan het eind van een sessie met deze voormalig topsportcoach hebben de deelnemers meer inzicht in leiderschaps- en teammechanismen, motivatie, samenwerkingsstructuren en ontwikkeling van individueel talent.

Marc Lammers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marc Lammers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marc Lammers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Marc Lammers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag