Eigenschappen IJsbrand Chardon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

IJsbrand Chardon boeken?

IJsbrand Chardon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van IJsbrand Chardon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van IJsbrand Chardon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van IJsbrand Chardon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van IJsbrand Chardon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie IJsbrand Chardon

Succes is het resultaat van willen en doen!

IJsbrand Chardon woont in Den Hoorn (ZH) en is eigenaar van een vijfsterren FNRS-manege en stalhouderij. Met vierspanrijden raakte hij al op heel jonge leeftijd vertrouwd doordat zijn vader Abraham als internationaal vierspanrijder aan de weg timmerde. Amper 20 jaar oud nam hij de wedstrijdleidsels van zijn vader over en al bij zijn eerste WK, Apeldoorn 1982, kreeg hij een gouden teammedaille omgehangen. Dat werd het begin van een unieke verzameling eremetaal, waarin de goudglans royaal de aandacht trekt. IJsbrand Chardon is momenteel:

20-voudig Nederlands Kampioen

4-voudig Individueel Wereldkampioen (1988, 1992, 2002 en 2008)

6-voudig Wereldkampioen Landenteam, (1982, 1986, 1988, 1998, 2002, 2008)

11-voudig Winnaar van het prestigieuze CAIO Aken

2-voudig Winnaar van de FEI Worldcup Indoor

Ondernemen is Topsport

De manager kan in de sport veel herkennen van de dagelijkse praktijk. De sport, met name de vierspansport, is een prachtige metafoor, waarin alle elementen en processen binnen een onderneming duidelijk herkenbaar zijn.

Wat kan de manager leren van de Vierspansport?

Binnen iedere sport is er sprake van een plan (korte termijn plan: de volgende wedstrijd, middellange termijn plan: kampioen van Nederland en een lange termijn plan: wereldkampioen). De spelregels (afspraken) zijn helder, het speelveld (markt) gedefinieerd. De scheidsrechter heeft de rol van de overheid en het publiek heeft de rol van de markt en/of klant. De rol van de manager is die van trainer/coach die bepaalt waar de lat gelegd dient te worden voor het team. De manager werkt met zijn team samen. Het resultaat van de wedstrijd wordt in hoge mate bepaald door de benutting van het beschikbare talent, een goede taakverdeling en uitvoering, kennis van de spelregels, oog voor details, het verwachtingspatroon van de klanten, juiste onderlinge afstemming (teamwork), juiste samenstelling van het team (specialisatie) en een juiste motivatie en voorbereiding.

De menner als manager

De menner is een combinatie van solist en afhankelijk teamlid. De fasen in de wedstrijd bepalen zijn rol. Er is dus geen eenduidige managementstijl. De praktijk wijst uit dat er eerder sprake is van situationeel management. De stijl wordt voor een belangrijk deel bepaald door de situatie en fase van de wedstrijd c.q. van de fase waarin de onderneming zich bevindt. De manager geeft leiding, bepaalt de samenstelling van het team, coördineert, organiseert en controleert. De manager zorgt voor de juiste condities. Hij heeft geduld, want (wereld)kampioen wordt je niet van de éne op de andere dag.

Chardon als inleider

Er zijn maar weinig sporters die zo gepassioneerd over hun sport kunnen vertellen als IJsbrand Chardon. En het mooie van IJsbrand is dat hij gewoon zijn eigen verhaal vertelt. Succes is het resultaat van willen en doen!!, staat er op een tegeltje in zijn huis. Dat klinkt simpel maar volgens IJsbrand is het de basis. Het mooie van IJsbrand is dat hij niet alleen de theorie verkondigt, maar ook de daad bij het woord voegt. Dit blijkt uit zijn vele overwinningen Nationaal en Internationaal.

IJsbrand Chardon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van IJsbrand Chardon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van IJsbrand Chardon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van IJsbrand Chardon en de eventuele overige kosten om een optreden van IJsbrand Chardon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van IJsbrand Chardon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor IJsbrand Chardon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van IJsbrand Chardon checken, een gratis optie plaatsen op IJsbrand Chardon en de boeking(en) van IJsbrand Chardon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT IJsbrand Chardon, BOEKINGSBUREAU IJsbrand Chardon, BOEKINGSBURO IJsbrand Chardon, ENTERTAINMENTBUREAU IJsbrand Chardon, ENTERTAINMENTBURO IJsbrand Chardon, ARTIESTENBUREAU IJsbrand Chardon, BOEKINGSKANTOOR IJsbrand Chardon, IMPRESARIAAT IJsbrand Chardon, MUZIEKBURO IJsbrand Chardon, MUZIEKBUREAU IJsbrand Chardon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU IJsbrand Chardon, ARTIESTENBOEKINGSBURO IJsbrand Chardon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR IJsbrand Chardon.

 

Offerte IJsbrand Chardon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag