Eigenschappen Jolanda Holwerda boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jolanda Holwerda boeken?

Jolanda Holwerda boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jolanda Holwerda.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jolanda Holwerda.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jolanda Holwerda ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jolanda Holwerda plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jolanda Holwerda

Het nieuwe werken, diversiteitsbeleid, empowerment van vrouwen en veelvoudige ambities

Jolanda Holwerda is oprichter en uitgever/ hoofdredacteur van Lof Media en veelgevraagd  nationaal- en internationaal spreker over  het thema  ‘werk en  gezin’. Keywords: het nieuwe werken, diversiteitsbeleid, empowerment van vrouwen en veelvoudige ambities.  In 2009 won Jolanda Holwerda de Joke Smit prijs voor haar inspanningen op gebied van emancipatie. ‘Jolanda is een uniek initiatief gestart, door de combinatie van meerdere activiteiten’, aldus de jury.

Jolanda studeerde Communicatiewetenschappen in Nederland en Canada. Vervolgens werkte ze in New York, Japan en Hong Kong waar ze als manager van de Dutch Business Association haar eerste blad voor het Nederlandse bedrijfsleven maakte. Terug in Nederland werkte ze als marketingcommunicatiemanager bij een aantal startende bedrijven. In 2003 maakte ze een overstap van het bedrijfsleven naar het hoger onderwijs, waar ze drie jaar als docent marketingcommunicatie werkte en betrokken was bij het lectoraat HRM met als aandachtspunt diversiteitsmanagement.

Inmiddels moeder van drie kinderen, vond ze tijd om haar droom waar te maken: een platform creëren waarin de werkende moeders van nu zich in herkent. Samen met een aantal andere werkende moeders is zij hier vanaf 2006 fulltime mee bezig geweest. Vanuit haar ambitie om vrouwen te inspireren carrière en gezin te combineren en haar betrokkenheid bij vrouwen in andere delen van de wereld steun Lof Microkrediet voor Moeders.  “Lof is wat de titel suggereert,” aldus Holwerda “Er spreekt waardering uit voor vrouwen die én werken én een gezin hebben. Ambities heb je niet alleen in je werk, maar ook thuis, of in de maatschappij”.  

Met een positieve toonzetting wil Lof een bijdrage leveren aan de arbeidsparticipatie van werkende moeders en de in- en doorstroom van vrouwen naar hogere posities bevorderen.

Lof brengt een cultuurverandering tot stand  en zoekt samen met werkgevers, overheid en politiek naar oplossingen waardoor de combinatie carrière en gezin in Nederland vanzelfsprekend wordt.

Lof Media is een kleine onafhankelijke uitgever.  Jolanda heeft met haar ondernemersgeest en zonder financiële middelen heeft Lof uitgebouwd tot een uniek multimediaal platform. Met onder andere de Loflist, het toonaangevende jaarlijkse onderzoek naar de beste werkgevers voor werkende ouders. En de jaarlijkse verkiezing naar de Lof Next Role Model,  uit de overtuiging dat rolmodellen nodig zijn voor een verandering van klimaat, waarin de nieuwe generatie werkende ouders hun ambities kunnen vervullen.  ‘Wie zijn dromen achterna gaat, uitdagingen oppakt en vooral zijn hart daarbij volgt, inspireert de ander om hetzelfde te doen,’ aldus Jolanda Holwerda.

Jolanda Holwerda boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jolanda Holwerda.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jolanda Holwerda, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jolanda Holwerda en de eventuele overige kosten om een optreden van Jolanda Holwerda mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jolanda Holwerda.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jolanda Holwerda. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jolanda Holwerda checken, een gratis optie plaatsen op Jolanda Holwerda en de boeking(en) van Jolanda Holwerda voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jolanda Holwerda, BOEKINGSBUREAU Jolanda Holwerda, BOEKINGSBURO Jolanda Holwerda, ENTERTAINMENTBUREAU Jolanda Holwerda, ENTERTAINMENTBURO Jolanda Holwerda, ARTIESTENBUREAU Jolanda Holwerda, BOEKINGSKANTOOR Jolanda Holwerda, IMPRESARIAAT Jolanda Holwerda, MUZIEKBURO Jolanda Holwerda, MUZIEKBUREAU Jolanda Holwerda, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jolanda Holwerda, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jolanda Holwerda, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jolanda Holwerda.

 

Offerte Jolanda Holwerda aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag