Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Andro Vos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Andro Vos boeken?

Andro Vos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andro Vos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andro Vos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andro Vos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andro Vos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Andro Vos

Forensics, Inspiration and Storytelling – A Wildlife Adventure
Andro Vos is in Suriname geboren en op 9 jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Vanaf zijn jongste jeugd heeft een methode gebruikt en later door ontwikkelt om zijn dromen te bereiken. Welk mechanisme gebruikt hij hiervoor en waar heeft het hem gebracht.Andro Vos is programma directeur bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), wereldleider in wetenschappelijk forensisch onderzoek. Andro is een “self made man” en heeft een achtergrond in de topsport . Hij geeft leiding aan grote publiek private consortia. Daarnaast is hij bezig zijn droom te verwezenlijken namelijk: forensische kennis en technologie beschikbaar maken voor landen op het Afrikaans continent en de realisatie van de eerste forensische training academie van Afrika. Aan de basis hiervan staat één vraag: hoe bereik je bijna onmogelijke doelen? In zijn lezingen neemt Andro u mee op avontuur. Een unieke kijk achter de schermen van het Nederlands Forensisch Instituut. Een blik op Wildlife Crime (CSI Rhino), waar forensische kennis samenkomt met wildlife uit Afrika en de crimescene op de steppe ineens werkelijkheid wordt. Wordt gemotiveerd door Andro, wanneer hij laat zien welke persoonlijke krachten u heeft of kunt ontwikkelen om uw doelen te bereiken. 

Andro Vos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andro Vos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andro Vos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andro Vos en de eventuele overige kosten om een optreden van Andro Vos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andro Vos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andro Vos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andro Vos checken, een gratis optie plaatsen op Andro Vos en de boeking(en) van Andro Vos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andro Vos, BOEKINGSBUREAU Andro Vos, BOEKINGSBURO Andro Vos, ENTERTAINMENTBUREAU Andro Vos, ENTERTAINMENTBURO Andro Vos, ARTIESTENBUREAU Andro Vos, BOEKINGSKANTOOR Andro Vos, IMPRESARIAAT Andro Vos, MUZIEKBURO Andro Vos, MUZIEKBUREAU Andro Vos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andro Vos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andro Vos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andro Vos.

 

Offerte Andro Vos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag