Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Hensel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Hensel boeken?

Erik Hensel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Hensel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Hensel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Hensel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Hensel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Hensel

Eigenaar van het bedrijf LifeHunters en ontwikkelaar van Virals

Erik Hensel (23) is ondernemer, schrijver en spreker. Hij is eigenaar van het bedrijf LifeHunters, een bedrijf dat virals ontwikkelt, maakt en online verspreidt.

Praktisch zijn hele leven is Erik met ondernemen bezig. Op zijn dertiende begon hij Zwaarkut Radio, een online radiostation met gasten als Kim Holland en Hans Kazan. Hij debuteerde op zijn achttiende met het boek ‘Vluchten van mij,’ bracht twee jaar later het boek ‘Joggen op de trappen van geluk’ uit en zette een webshop in maatoverhemden op, dat hij inmiddels heeft verkocht.

Uiteindelijk kwam hij bij zijn ultieme droom terecht: Het creëren van inspirerende virale concepten. Op de website I know I can wist hij mensen te inspireren het beste uit hun leven te halen, door bijzondere, gekke en humoristische video virals te maken. Samen met een compagnon sliep hij in de IKEA, deed zich voor als een medewerker van het sample team van Crystal Clear en verkleedde zich als beveiliger om zo nergens meer in de rij te hoeven staan. Met succes: De video’s waren steevast te zien op diverse bekende blogs als Fok, Flabber en Biertijd.

Wat begon als een grap smaakte naar meer: Erik ging door in de viral industry met het bedrijf LifeHunters. Ook deze virals gaan inmiddels het hele web over en worden honderdduizenden keren bekeken, gedeeld en geplaatst. Inmiddels bedenkt en ontwikkelt Erik virale concepten voor klanten als Miinto, IAMsterdam en Victoria Milan. “Ik maak en bedenk grappen voor mijn werk. Een leukere job kan je jezelf toch niet wensen?”

 

Erik Hensel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Hensel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Hensel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Hensel en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Hensel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Hensel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Hensel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Hensel checken, een gratis optie plaatsen op Erik Hensel en de boeking(en) van Erik Hensel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Hensel, BOEKINGSBUREAU Erik Hensel, BOEKINGSBURO Erik Hensel, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Hensel, ENTERTAINMENTBURO Erik Hensel, ARTIESTENBUREAU Erik Hensel, BOEKINGSKANTOOR Erik Hensel, IMPRESARIAAT Erik Hensel, MUZIEKBURO Erik Hensel, MUZIEKBUREAU Erik Hensel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Hensel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Hensel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Hensel.

 

Offerte Erik Hensel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag