Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Jan Willem van den Boogert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Jan Willem van den Boogert boeken?

drs. Jan Willem van den Boogert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Jan Willem van den Boogert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Jan Willem van den Boogert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Jan Willem van den Boogert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Jan Willem van den Boogert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Jan Willem van den Boogert

Meer rendement uit leren en opleiden in een organisatie

Drs. Jan Willem van den Boogert (1957) studeerde andragologie en specialiseerde zich in het leren van volwassenen waarbij cognitieve, sociale en creatieve leerprocessen elkaar versterken. Hij heeft een schat aan ervaring opgebouwd met zelf leren, onderwijzen, coachen en trainen van vele doelgroepen, ontwerpen van leerarrangementen, organisatieverandering, evalu-(l)eren en teamleren.

 

Zijn heldere en energieke inbreng gaat over deze ervaringen en wordt onderbouwd en verrijkt door een combinatie van vertrouwde en vernieuwende kennis over veranderen, organisatiekunde en leren.

 

Jan Willem beoogt te inspireren tot visie en aanpak die leiden tot meer rendement uit leren, veranderen en opleiden waarmee betrokkenheid van mensen en kwaliteit van de output wordt versterkt. Vragen waarop ingegaan wordt tijdens de bijeenkomst:

• Hoe wek je het verlangen aan kennis, verdieping, kennisdialoog en reflectie op?

• Wat levert de synergie tussen cognitieve, sociale en creatieve ontwikkeling op voor organisatieontwikkeling? Hoe bevorder je deze synergie?

• Wat is cruciaal voor het activeren van leervermogen van personen en teams?

• Hoe kan een leidinggevende een medewerker stimuleren tot (verder) ontwikkelen van professionele identiteit?

• Wat is ‘didactiek van draagvlak’?

• Hoe kan teamwork een bron zijn van al doende leren, creativiteit en innovatie?

• Welke bredere visie op ‘leren’ is nodig om aan te sluiten bij wat professionals van nature doen?

• Hoe pas je bij dit alles het ‘practise what you preach’ toe als leidinggevende?

Al naargelang de behoefte kan gekozen worden voor een workshop of een lezing. In een voorgesprek wordt afgestemd hoe de bijdrage zo goed mogelijk aansluit op thematiek en doelen van de bijeenkomst. Jan Willem is werkzaam als zelfstandig interimmanager in het onderwijs en werkt als trainer, coach en veranderkundig / opleidingskundig consultant voor diverse typen organisaties (met name onderwijs, overheid en zorg). Hij schreef het boek ‘Praktijkgericht opleiden – Al doende leren in de beroepspraktijk’ (Uitgeverij Boom/Nelissen, 2006) en meerdere artikelen over leren, veranderen en didactiek. Een nieuw boek over verbindend leiderschap is in voorbereiding.

drs. Jan Willem van den Boogert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Jan Willem van den Boogert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Jan Willem van den Boogert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Jan Willem van den Boogert en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Jan Willem van den Boogert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Jan Willem van den Boogert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Jan Willem van den Boogert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Jan Willem van den Boogert checken, een gratis optie plaatsen op drs. Jan Willem van den Boogert en de boeking(en) van drs. Jan Willem van den Boogert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Jan Willem van den Boogert, BOEKINGSBUREAU drs. Jan Willem van den Boogert, BOEKINGSBURO drs. Jan Willem van den Boogert, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Jan Willem van den Boogert, ENTERTAINMENTBURO drs. Jan Willem van den Boogert, ARTIESTENBUREAU drs. Jan Willem van den Boogert, BOEKINGSKANTOOR drs. Jan Willem van den Boogert, IMPRESARIAAT drs. Jan Willem van den Boogert, MUZIEKBURO drs. Jan Willem van den Boogert, MUZIEKBUREAU drs. Jan Willem van den Boogert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Jan Willem van den Boogert, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Jan Willem van den Boogert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Jan Willem van den Boogert.

 

Offerte drs. Jan Willem van den Boogert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag