Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Daphne Deckers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Daphne Deckers boeken?

Daphne Deckers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daphne Deckers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daphne Deckers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daphne Deckers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daphne Deckers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daphne Deckers

Veelzijdig best-selling auteur

Daphne Deckers kennen wij voornamelijk als auteur en columniste. In haar eerste boek ‘De Geboorte Van Een Moeder’ (2000) beschreef zij op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden; in 2002 verscheen het vervolg, ‘De Geboorte Van Een Gezin’. Met haar relativerende humor en dosis zelfspot die haar zo eigen is, heeft zij inmiddels een enorme reputatie opgebouwd en onderscheidt zij zich duidelijk. Ook haar kinderboeken ‘De Verschrikkelijke IJstaart’ en ‘Matroos In De Doos’ zijn succesvol gebleken.

Maar Deckers is meer! Ze liep wereldwijd over de catwalk, sierde vele covers en verscheen in de playboy. Ze presenteerde televisie-programma’s als TV Woonmagazine, V-Models en Big Brother (samen met Rolf Wouters). Op het witte doek was zij te zien in Tomorrow Never Dies en All Stars.

Tegenwoordig verschijnt er een wekelijks column van Dapne in de Weekendbijlage van De Telegraaf. Hierin schrijft ze met de voor haar zo herkenbare humoristische pen over haar jeugd in Brabant, haar leven als ex-fotomodel, presentatrice van programma’s, Bondgirl, vrouw van Richard Krajicek en natuurlijk als moeder van Emma en Alec. De columns zijn origineel, ontroerend, grappig en bovenal zeer herkenbaar en openhartig. In 2003 verscheen `Opwaartse Druk’, een verzameling van Daphne Deckers beste columns uit De Telegraaf. `Decksels!’ is de tweede columnbundel van Daphne. 65 van haar beste columns uit TV Weekeinde van De Telegraaf zijn gebundeld in deze nieuwe uitgave uit 2005.

In 2003 presenteerde zij op RTL 4 ‘101 Vrouwen’. Hoewel ze op dit moment niet aan een televisieprogramma werkt dat ze zelf gaat presenteren, schrijft zij wel aan een nieuwe komedie. Daarnaast verleende zij haar medewerking als scenarioschrijfster aan de VARA-komedie ‘Oppassen!’. Daphne is sinds kort het gezicht van Garnier in Nederland.

Daphne verzorgt lezingen en is inzetbaar voor presentatie-werkzaamheden. Bij de lezingen wordt wel altijd een van haar boeken als startpunt gebruikt.

Daphne Deckers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daphne Deckers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daphne Deckers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daphne Deckers en de eventuele overige kosten om een optreden van Daphne Deckers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daphne Deckers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daphne Deckers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daphne Deckers checken, een gratis optie plaatsen op Daphne Deckers en de boeking(en) van Daphne Deckers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daphne Deckers, BOEKINGSBUREAU Daphne Deckers, BOEKINGSBURO Daphne Deckers, ENTERTAINMENTBUREAU Daphne Deckers, ENTERTAINMENTBURO Daphne Deckers, ARTIESTENBUREAU Daphne Deckers, BOEKINGSKANTOOR Daphne Deckers, IMPRESARIAAT Daphne Deckers, MUZIEKBURO Daphne Deckers, MUZIEKBUREAU Daphne Deckers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daphne Deckers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daphne Deckers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daphne Deckers.

 

Offerte Daphne Deckers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag