Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Alphonse Muambi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Alphonse Muambi boeken?

Alphonse Muambi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alphonse Muambi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alphonse Muambi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alphonse Muambi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alphonse Muambi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alphonse Muambi

Afrika lijdt niet aan honger maar aan een verkeerd imago!
ALPHONSE MUAMBI (1968, Lubumbashi, Congo) is auteur, kritisch opiniemaker en lobbyist uit DR Congo. Hij woont in Den Haag. In 2003 rondde hij de lerarenopleiding wiskunde af aan de Fontys Hogeschool te Rotterdam en werkte een tijd als docent. 

In 2006 en november 2011 trad hij namens Nederland op als internationale verkiezingswaarnemer in Congo.

Sinds het verschijnen van zijn boek (Democratie kun je niet eten, 2009), neemt Muambi deel aan (inter)nationale fora als spreker over strategische grondstoffen, ontwikkelingsvraagstukken, globalisering en geopolitiek zowel in Europa als Afrika. Daarnaast publiceert hij essays in kranten zoals Trouw. 

De afgelopen jaren heeft Muambi opgetreden als spreker bij verschillende debatten en lezingen, al dan niet gerelateerd aan zijn boek of land van herkomst. Kenmerkend is zijn zeer gedegen dossierkennis als het gaat om Afrika en in het bijzonder Congo en de regio van het Grote Meren, zijn overtuigende, heldere en toegankelijke manier om een breed publiek te bereiken en zijn gevoel voor humor.

Zijn tussenkomsten tijdens debatten zijn een goede mix van correcte feiten en een hele scherpe visie. Commentaren van aanwezigen zijn altijd unaniem lovend. 

Alphonse Muambi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alphonse Muambi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alphonse Muambi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alphonse Muambi en de eventuele overige kosten om een optreden van Alphonse Muambi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alphonse Muambi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alphonse Muambi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alphonse Muambi checken, een gratis optie plaatsen op Alphonse Muambi en de boeking(en) van Alphonse Muambi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alphonse Muambi, BOEKINGSBUREAU Alphonse Muambi, BOEKINGSBURO Alphonse Muambi, ENTERTAINMENTBUREAU Alphonse Muambi, ENTERTAINMENTBURO Alphonse Muambi, ARTIESTENBUREAU Alphonse Muambi, BOEKINGSKANTOOR Alphonse Muambi, IMPRESARIAAT Alphonse Muambi, MUZIEKBURO Alphonse Muambi, MUZIEKBUREAU Alphonse Muambi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alphonse Muambi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alphonse Muambi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alphonse Muambi.

 

Offerte Alphonse Muambi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag