Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen André Bek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

André Bek boeken?

André Bek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van André Bek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van André Bek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van André Bek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André Bek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie André Bek

Overlever, doorzetter, inspirator

“Pas als je veerkracht op de proef wordt gesteld… herken je je innerlijke kracht”

Auteur van de autobiografische roman ‘Dansen in het zand’

In 1980 werd André geselecteerd voor een officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine te Den Helder. Bij het Korps Mariniers doorliep hij de zwaarste initiële opleiding die de Nederlandse krijgsmacht kent. Later volgde hij een opleiding tot privé-vlieger en studeerde hij onder meer fysiotherapie en tandheelkunde. Ook volgde hij colleges wijsgerige ethiek aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij sport intensief en hij heeft ruime ervaring als diepzeeduiker. Tegenwoordig is André schrijver, manager in een sport- en gezondheidscentrum, doceert en examineert hij aan de trainersvakopleiding en traint hij Olympische en andere topsporters.

De rode draad in André’s leven is tegenslag overwinnen. Hij gaat door waar veel anderen stoppen. Nooit in zijn leven deed hij iets ‘half’, zelfs niet in moeilijke tijden. Niet voor niets is zijn favoriete adagium: “Nil volentibus arduum – Niets is onmogelijk voor hen die willen”. “Als je denkt dat je echt niet meer kan, kan je nog eens zo veel”, is een goede tweede. Hij heeft het letterlijk aan den lijve ervaren.

In 1985 werd hij ernstig ziek. Hij bleek, als gevolg van een zeldzame kwaal, te lijden aan het eindstadium van nierfalen. Zijn moedige en enige broer schonk hem een nier en het leven lachte André weer toe. Maar het noodlot liet hem niet gaan. De ziekte kwam diverse malen terug. Uiteindelijk ontving André – binnen twintig jaar – een nier van zijn broer (1985), vader (1989), moeder (1994) en levenspartner (2004) en hij maakte daarbij de zwaarste periodes uit zijn leven door. Volgens zijn arts is hij met zoveel familietransplantaties uniek in de wereld.

André is een vechter en een overlever. In de perioden dat het goed met hem ging haalde hij álles uit het leven. Wie vier keer een ernstige ziekte overwint en lange periodes als een wandelend of liggend wrak heeft moeten leven, zou in zijn eigen ogen alle recht kunnen hebben om van zijn leven een melodrama te maken. Maar André Bek gaf zich niet over. Hij ‘gunde’ de negativiteit van het lijden niet het laatste woord. Vechtend verweerde hij zich tegen zijn lichamelijke verval. Hij balanceerde daarbij meerdere keren op het randje van de dood. Het was de ultieme aanval op zijn vermeende onkwetsbaarheid, op zijn aanvankelijke rechtlijnigheid van denken en op zijn idee dat hij alles in de hand had. Alle doorstane ontberingen hebben het beste in hem naar boven gehaald. Hij beschikt nu over meer kracht en creativiteit dan ooit en hij bereikt meer. André is trots op wie hij is geworden. Het gaat goed met hem. Waag het niet hem patiënt te noemen. Letterlijk duikt hij weer diep en beklimt hij hoge bergen, omdat hij daarvan geniet, maar ook om zijn overlevingskracht te trainen. Hij schrijft en is er voor anderen. Hij geniet samen met zijn dierbaren intensief van het leven, omdat hij als geen ander de betrekkelijkheid van dat leven heeft ervaren en niet meer blind is voor de dingen die écht belangrijk zijn.

In 2007 kwam zijn boek “Dansen in het Zand – Een leven in geschonken tijd” uit (eerste druk: ISBN 97890-8823000-4 en tweede druk als paperback: ISBN 97890-882300-11, LezersPoort, Haarlem).

 

André’s bijzondere verhaal heeft een gevoelige snaar in trilling gebracht. Het verbindt mensen, schenkt kracht en troost, verwondert en ontroert, houdt een spiegel voor. We zijn allemaal kwetsbaar en op elkaar aangewezen. Iedereen wil gelukkig zijn. We zijn allemaal op zoek naar iets beters in het leven. Maar hoe doe je dat, als je daarbij wordt gehinderd door tegenslag? Bij André groeide het besef dat de symboliek van zijn levensverhaal de kracht heeft anderen te inspireren en te motiveren. En daarmee groeide zijn ambitie om ermee naar buiten te treden. Iedereen ondervindt tegenslag en ontmoet daarbij op de één of andere manier zijn eigen kwetsbaarheid. In welke vorm dan ook. Het zijn vaak díe momenten, waarop je de vraag stelt: waarom overkomt mij dit? Je mist iets waaraan je houvast ontleende. Je had je het anders voorgesteld en wat nu? André geeft betekenis aan die werkelijkheid, door in maximale verbondenheid met zijn omgeving het maximale uit de gegeven situatie te halen. Een andere wereld is mogelijk wánneer wij een andere wereld denken. Die instelling empowert en inspireert ook anderen.

Met zijn boek trok André ruime media-aandacht. Zowel van de schrijvende pers, als van radio en televisie, landelijk en regionaal. De recensies en reacties waren bijna zonder uitzondering lovend. Hij sprak op symposia en bijeenkomsten. Ook de politiek meldde zich. Hij werd diverse malen door woordvoerders voor de volksgezondheid van de Tweede Kamer uitgenodigd om van gedachten te wisselen over de ingewikkelde donorproblematiek.

In zijn lezingen blijft André dicht bij zichzelf. Hij spreekt uit ervaring en met beide benen stevig op de grond. Waarom geven sommigen op en waardoor overwinnen anderen tegenslag en komen zij sterker uit de strijd? Het kunnen overwinnen van grote tegenspoed is een van de kenmerkende leiderschapskwaliteiten, het is ook een factor die de algehele kwaliteit van het leven voorspelt. Het leven is donders lastig, maar tegelijk misschien op een bepaalde manier ook eenvoudig…

André’s waarheid kun je ‘proeven’, doorvoelen en zien. Die praat hij niemand aan. Zijn geschenk is in wezen ook een inspirerende bespiegeling over het leven zelf. De goede luisteraar ontdekt daarin zijn of haar eigen stem, en kracht.

André Bek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van André Bek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van André Bek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van André Bek en de eventuele overige kosten om een optreden van André Bek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van André Bek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor André Bek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van André Bek checken, een gratis optie plaatsen op André Bek en de boeking(en) van André Bek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT André Bek, BOEKINGSBUREAU André Bek, BOEKINGSBURO André Bek, ENTERTAINMENTBUREAU André Bek, ENTERTAINMENTBURO André Bek, ARTIESTENBUREAU André Bek, BOEKINGSKANTOOR André Bek, IMPRESARIAAT André Bek, MUZIEKBURO André Bek, MUZIEKBUREAU André Bek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU André Bek, ARTIESTENBOEKINGSBURO André Bek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR André Bek.

 

Offerte André Bek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag