Eigenschappen Maarten Corbijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Maarten Corbijn boeken?

Maarten Corbijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maarten Corbijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maarten Corbijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maarten Corbijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maarten Corbijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Maarten Corbijn

Fotograaf, regisseur en schrijver Corb!no

Ontmoetingen als ‘core-business’, een ander in de kern treffen.

De wereld is in kleur, de mensen zijn dat ook. Maar niet als Corbino naar hen kijkt. Zwartwit ziet hij, diepe, donkere plekken, waaruit alle licht is weggezogen. Bij wijze van contrast zijn er ook lichte, haast witte vlakken, die niet zelden een geometrische vorm lijken te hebben. Al het grijs daartussen kiest voor één van beide uitersten, het neigt naar licht of duisternis. Compromissen worden hier niet gesloten. De foto’s van Corbino zijn klassiek. Het zijn composities van licht en donker. Composities zoals die werden gemaakt in de jaren twintig, toen fotografen nog zonder schroom aan de schilderkunst refereerden.

Licht en donker zijn voor hem echter geen eindbestemming. Corbino heeft maar één onderwerp: alleen als er een mens voor zijn lens komt, drukt hij af. Toeval wordt daarbij zo veel mogelijk uitgesloten. Meer nog dan een fotograaf is hier een regisseur aan het werk. In de doorgaans korte tijd die hij nodig heeft voor een foto, scheurt hij de geportretteerden los van de wereld van alledag en ontvoert hen naar zijn eigen universum, waar hij zelf de regels bepaalt. Hij wacht niet af, maar neemt zelf het initiatief. De ontmoeting met die ander, en de voorbereiding daarop, is de basis voor wat volgt. Met aanwijzingen of opmerkingen brengt hij hen uit hun evenwicht. En dan, als ze zich even onzeker voelen, of juist meer op hun gemak dan doorgaans, slaat hij toe, even vriendelijk als trefzeker. De fotograaf weet wat hij wil. Regie en toeval werken daarbij samen. Tijdens de ontmoeting met de geportretteerde heeft de fotograaf de touwtjes in handen. Maar hoe de ander op zijn vaak onverwachte aanwijzingen reageert – ‘kunt u misschien even daar in dat hoge raam gaan zitten, ik zoek wel even een trapje; ik zou deze foto graag om vijf uur ’s morgens op het strand maken; kunnen we nog even wat foto’s op het toilet doen’ – laat zich niet voorspellen. De foto’s zijn in zekere zin de weergave van die reactie.

Zijn foto’s hebben een reikwijdte die verder gaat dan het moment dat is vastgelegd. De geportretteerde lijkt iets van zijn innerlijk bloot te geven. Iets wat dieper reikt dan aanduidingen als de vorsende bestuurder of de gekwelde artiest. Voor Nederlanders zijn veel van de mensen op deze foto’s vertrouwde gezichten. We kennen hen van het podium, van de televisie, van teksten of muziek. Maar zoals Corbino hen fotografeerde, zo kenden we hen nog niet. Dat is het kenmerk van echte portretfotografie.

Naast zijn fotografie heeft Corbino zich inmiddels ontwikkeld tot een kundig en gedreven filmmaker met meer dan dertig korte films op zijn naam en schrijft hij inmiddels wekelijks een eigen tekstbijdrage aan Hp/De Tijd.

Corbino geeft aparte en succesvolle lezingen, waarbij hij zijn portretkunst toepast op zijn gehoor.

 

Maarten Corbijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maarten Corbijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maarten Corbijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maarten Corbijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Maarten Corbijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maarten Corbijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maarten Corbijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maarten Corbijn checken, een gratis optie plaatsen op Maarten Corbijn en de boeking(en) van Maarten Corbijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maarten Corbijn, BOEKINGSBUREAU Maarten Corbijn, BOEKINGSBURO Maarten Corbijn, ENTERTAINMENTBUREAU Maarten Corbijn, ENTERTAINMENTBURO Maarten Corbijn, ARTIESTENBUREAU Maarten Corbijn, BOEKINGSKANTOOR Maarten Corbijn, IMPRESARIAAT Maarten Corbijn, MUZIEKBURO Maarten Corbijn, MUZIEKBUREAU Maarten Corbijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maarten Corbijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maarten Corbijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maarten Corbijn.

 

Offerte Maarten Corbijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag