Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eric Broug MA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eric Broug MA boeken?

Eric Broug MA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric Broug MA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eric Broug MA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eric Broug MA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eric Broug MA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eric Broug MA

‘s Wereld’s meest vooraanstaande deskundige op het gebied van Islamitische geometrische kunst
Eric Broug is ‘s wereld’s meest vooraanstaande deskundige op het gebied van Islamitische geometrische kunst. Hij is de auteur van verscheidene populaire boeken over dit onderwerp, zijn werk is verkrijgbaar in o.a. Farsi en Turks. Hij is tevens internationaal actief als kunstenaar,ontwerper en educator. Eric geeft lezingen en workshops over de hele wereld en is de oprichter van de School of Islamic Geometric Design. Zijn talent is om bevlogen en helder te praten over Islamitische geometrische kunst; hij maakt het onderwerp toegankelijk voor iedereen en gebruikt veel prachtig beeldmateriaal in zijn presentaties.Eric begon met zijn educatie in Islamitische geometrie in Amsterdam. Al vroeg maakt hij een afspraak met zichzelf om dit niet als een hobby, maar als een roeping te zien. Tien jaar lang was hij bezig om patronen te deconstrueren om ze te kunnen reconstrueren. In 2000, verhuisde Eric naar Londen waar hij hij zijn MA behaalde in de geschiedenis van Islamitische kunst en architectuur aan het prestigieuse SOAS (School of Oriental and African Studies). Hij is autodidact en heeft een unieke en toegankelijke lesmethode ontwikkelt die tienduizenden mensen over de hele wereld in staat heeft gesteld om Islamitische geometrische patronen te maken met slechts een passer en liniaal.Eric heeft zijn leven gewijd aan Islamitische geometrische kunst; zijn passie en deskundigheid komen luid en duidelijk naar voren in zijn presentaties. Hij is een toegankelijke communicator, en slaagt door middel van heldere taal, mooi beeldmateriaal, en een publieksgerichtheid, om een zaal mee te voeren in zijn verhaal.

Eric Broug MA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eric Broug MA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eric Broug MA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eric Broug MA en de eventuele overige kosten om een optreden van Eric Broug MA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eric Broug MA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eric Broug MA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eric Broug MA checken, een gratis optie plaatsen op Eric Broug MA en de boeking(en) van Eric Broug MA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eric Broug MA, BOEKINGSBUREAU Eric Broug MA, BOEKINGSBURO Eric Broug MA, ENTERTAINMENTBUREAU Eric Broug MA, ENTERTAINMENTBURO Eric Broug MA, ARTIESTENBUREAU Eric Broug MA, BOEKINGSKANTOOR Eric Broug MA, IMPRESARIAAT Eric Broug MA, MUZIEKBURO Eric Broug MA, MUZIEKBUREAU Eric Broug MA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eric Broug MA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eric Broug MA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eric Broug MA.

 

Offerte Eric Broug MA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag