Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Edgar Keehnen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Edgar Keehnen boeken?

drs. Edgar Keehnen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Edgar Keehnen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Edgar Keehnen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Edgar Keehnen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Edgar Keehnen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Edgar Keehnen

Vijftigplusmarketing
Edgar Keehnen (1962) is oprichter en directeur/eigenaar van AgeWise, actief op het gebied

van conceptontwikkeling, marktonderzoek, marketingadvies en marketingcommunicatie voor

de 50-plus markt. Hij verzorgt zeer veel lezingen over de ouderenmarkt, marketing voor de 50-consumenten en gaat met zijn

publiek in discussie over de Waarom? en de Dus? vraag. Op basis van de wetenschap geeft hij

antwoord op de vraag waarom ouderen zich gedragen, denken en voelen zoals zij doen. En op

basis van de praktijk wat dat vanuit de marketing dus concreet betekent, hetgeen hij vertaalt heeft in de Grey Ocean Strategies.Voordat hij zich specialiseerde in de ouderenmarkt werkte hij als Director Marketing, Sales

Customer Service bij American Express, OHRA Verzekeringen en Bank Groep en voor de

Telefoongids van KPN Telecom. Edgar Keehnen studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode en University of Michigan en studeerde af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij volgde bovendien

opleidingen aan Rijksuniversiteit Groningen en Cornell University, Ithaca – New York. Binnen het NIMA is hij voorzitter van het NIMA Platform Mature Marketing en NIMA C examinator. Edgar Keehnen is mede-auteur van verschillende boeken en in 2015 verscheen zijn nieuwe boek Grey Ocean Strategy, AgeWise Marketing based on the Seven Soft Spots of the Mature Consumer uit.Edgar Keehnen is een inspirerende presentator met veel ervaring. Hij was gastdocent aan de

Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft ook internationaal

lezingen verzorgt zoals onder andere in Londen, New York, New Orleans, Kopenhagen en Valencia. Hij is tevens als docent Strategie, Innovatie en Marketing verbonden aan de Hogere Hotelschool Den Haag.

drs. Edgar Keehnen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Edgar Keehnen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Edgar Keehnen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Edgar Keehnen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Edgar Keehnen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Edgar Keehnen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Edgar Keehnen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Edgar Keehnen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Edgar Keehnen en de boeking(en) van drs. Edgar Keehnen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Edgar Keehnen, BOEKINGSBUREAU drs. Edgar Keehnen, BOEKINGSBURO drs. Edgar Keehnen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Edgar Keehnen, ENTERTAINMENTBURO drs. Edgar Keehnen, ARTIESTENBUREAU drs. Edgar Keehnen, BOEKINGSKANTOOR drs. Edgar Keehnen, IMPRESARIAAT drs. Edgar Keehnen, MUZIEKBURO drs. Edgar Keehnen, MUZIEKBUREAU drs. Edgar Keehnen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Edgar Keehnen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Edgar Keehnen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Edgar Keehnen.

 

Offerte drs. Edgar Keehnen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag