Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Jorus Everaerd boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Jorus Everaerd boeken?

drs. Jorus Everaerd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Jorus Everaerd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Jorus Everaerd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Jorus Everaerd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Jorus Everaerd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Jorus Everaerd

Techwatcher, ExO expert, spreker en ondernemer
“Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar als je lijn schept in de wirwar aan technologische ontwikkelingen om ons heen, wordt de richting opeens super duidelijk”. Techwatcher Jorus Everaerd leert je sneller te denken dan je concurrent, enthousiasmeert en roept op tot actie. Na een carrière bij grote corporates en als founder van een succesvolle start-up in huisautomatisering, besloot Jorus te gaan studeren aan het prestigieuze Singularity University in Silicon Valley. Nu deelt hij zijn kennis in een helder en inspirerend verhaal. Ideaal voor bedrijven die met verandering te maken hebben.Technologie kan steeds meer voor steeds minder geld. Door “dingen” aan te sluiten op het internet kunnen we steeds meer informatie verzamelen over de wereld om ons heen. We kunnen meten of iets beweegt, waar het is, hoe warm het is, of hoe vochtig, hoe snel het stroomt, of hoeveel geluid het maakt. We noemen dit het ‘Internet of things’: een gigantische toename in data, internetgebruik en informatie. In een inspirerende presentatie vertelt Jorus Everaerd op enthousiaste en begrijpelijke manier hoe je naar het Internet of things kunt kijken, en wat je er aan hebt. Geschikt voor alle kennisniveau’s.Uit een review: “Jorus is een CEO-kwadraat. In een TEDx-achtige talk wordt je in de rugleuning van je stoel gedrukt door een orkaan van feiten, ontwikkelingen en visies. Exponential organisations, ask the crowd, Singularity University, internet of things. Zomaar wat uitdrukkingen die het publiek als een ice bucket over zich heen krijgt. Hij illustreert het principe aan de hand van het menselijke DNA project. Na 7 jaar was er nog maar 1% in kaart gebracht tegen enorme kosten. Toen kwam de versnelling: het project was klaar na 13 jaar en onder budget”. De presentatie motiveert om aan deze veranderingen mee te doen. Jorus wijst ons op de kansen die er zijn, niet alleen voor individuen, maar ook voor bedrijven. Een wake up call die uitnodigt tot nadere discussie en brainstorm over de impact op de eigen branche en organisatie.

drs. Jorus Everaerd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Jorus Everaerd.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Jorus Everaerd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Jorus Everaerd en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Jorus Everaerd mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Jorus Everaerd.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Jorus Everaerd. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Jorus Everaerd checken, een gratis optie plaatsen op drs. Jorus Everaerd en de boeking(en) van drs. Jorus Everaerd voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Jorus Everaerd, BOEKINGSBUREAU drs. Jorus Everaerd, BOEKINGSBURO drs. Jorus Everaerd, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Jorus Everaerd, ENTERTAINMENTBURO drs. Jorus Everaerd, ARTIESTENBUREAU drs. Jorus Everaerd, BOEKINGSKANTOOR drs. Jorus Everaerd, IMPRESARIAAT drs. Jorus Everaerd, MUZIEKBURO drs. Jorus Everaerd, MUZIEKBUREAU drs. Jorus Everaerd, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Jorus Everaerd, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Jorus Everaerd, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Jorus Everaerd.

 

Offerte drs. Jorus Everaerd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag