Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bernard van de Weert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bernard van de Weert boeken?

Bernard van de Weert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bernard van de Weert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bernard van de Weert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bernard van de Weert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bernard van de Weert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bernard van de Weert

We hebben een beller’

Bernard van de Weert wilde eigenlijk straaljagerpiloot worden, maar werd topmanager bij KPN. Het voormalige staatsbedrijf ontwikkelde zich tot een dominante speler op de telecommarkt. In die opzienbarende omslag leidde Bernard van de Weert een team dat verantwoordelijk was voor sensationele verkoopresultaten.

Bernard van de Weert is een ervaren bestuurder van (commerciële) directiefuncties bij onder meer IBM, Akzo, Digital en Triple P. In deze laatste functie was hij één van de topmanagers die de turn around van KPN mede heeft ingezet en geïmplementeerd. Recent schreef hij het boek ‘We hebben een beller’.

In dit boek brengt hij het verhaal over de turn-around bij KPN, als ooggetuigenverslag door de adjudant van CEO Ad Scheepbouwer. Wat speelde er werkelijk achter de schermen. Waarom pakten cruciale beslissingen anders uit. En hoe kon KPN ondanks alles blijven opstomen. Als reconstructie biedt ‘We hebben een beller’ een unieke inkijk in de praktijk, die inderdaad weerbarstiger was dan verwacht.

Bernard liet zien hoe je meer kan doen met minder mensen. Na negen jaar in de top van KPN vestigde Bernard van de Weert zich als onafhankelijk verander-adviseur. In ‘We hebben een beller’ plaatst hij zijn soms spraakmakende ervaringen binnen KPN in een inspirerend kader.

 

Bernard van de Weert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bernard van de Weert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bernard van de Weert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bernard van de Weert en de eventuele overige kosten om een optreden van Bernard van de Weert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bernard van de Weert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bernard van de Weert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bernard van de Weert checken, een gratis optie plaatsen op Bernard van de Weert en de boeking(en) van Bernard van de Weert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bernard van de Weert, BOEKINGSBUREAU Bernard van de Weert, BOEKINGSBURO Bernard van de Weert, ENTERTAINMENTBUREAU Bernard van de Weert, ENTERTAINMENTBURO Bernard van de Weert, ARTIESTENBUREAU Bernard van de Weert, BOEKINGSKANTOOR Bernard van de Weert, IMPRESARIAAT Bernard van de Weert, MUZIEKBURO Bernard van de Weert, MUZIEKBUREAU Bernard van de Weert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bernard van de Weert, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bernard van de Weert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bernard van de Weert.

 

Offerte Bernard van de Weert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag