Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Dick Veerman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Dick Veerman boeken?

drs. Dick Veerman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Dick Veerman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Dick Veerman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Dick Veerman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Dick Veerman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Dick Veerman

Oprichter van Foodlog
Dick Veerman (Huizen, 1963) richtte Foodlog op in 2005. Van ‘blog’ werd het al snel een interactieve online krant op het gebied van voedsel en voeding. De site maakt en kraakt nieuws en is uitgegroeid tot een opinievormend platform voor en door een grote diversiteit van mensen uit alle hoeken van de maatschappij.Veerman werkte, na studies Romaanse Talen en Wijsbegeerte, jarenlang als adviseur op het gebied van strategie en marketing. Een vervelende vorm van reuma dwong hem een stap terug te zetten. Hij besloot te gaan promoveren op de organisatorische voorwaarden voor een beter bestuur van bedrijven op basis van wiskundige analyses van gedrag. De promotie verdween echter uit beeld toen zijn reuma behandelbaar bleek met moderne gentech technieken.Vanaf dat moment startte hij zijn destijds ‘per ongeluk’ begonnen Foodlog door omdat hij het belangrijk vond dat meer mensen weten wat ze eten. Minstens zo belangrijk vindt hij het verspreiden van kennis in de samenleving over de rol die de productie, verwerking en verkoop van voedsel voor – of juist tégen – onze belangen kan spelen.

Die verspreiding is nodig omdat de rol van voedsel zo bepalend is voor onze welvaart en ons welzijn dat we daar als samenleving richting aan moeten kunnen geven.

Inmiddels probeert Veerman dan ook Foodlog de plek te laten zijn waar de ‘strategische conversatie’ van de maatschappij over de toekomst van voedsel en voeding in de 21e eeuw kan plaatsvinden.Felix Rottenberg zei ooit: ‘Dick zet echt de agenda voor duurzaamheid’. Van dat woord moet hij niets hebben. Hij heeft het liever over innovatie. De wereld kan immers alleen maar vooruit. Hem gaat het erom de krachten bloot te leggen die ons en onze leefomgeving hinderen op weg naar de toekomst.Samen kijken hoe we ze positief kunnen gebruiken in ons aller belang; vanuit die gedachte modereert hij Foodlog.

drs. Dick Veerman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Dick Veerman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Dick Veerman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Dick Veerman en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Dick Veerman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Dick Veerman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Dick Veerman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Dick Veerman checken, een gratis optie plaatsen op drs. Dick Veerman en de boeking(en) van drs. Dick Veerman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Dick Veerman, BOEKINGSBUREAU drs. Dick Veerman, BOEKINGSBURO drs. Dick Veerman, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Dick Veerman, ENTERTAINMENTBURO drs. Dick Veerman, ARTIESTENBUREAU drs. Dick Veerman, BOEKINGSKANTOOR drs. Dick Veerman, IMPRESARIAAT drs. Dick Veerman, MUZIEKBURO drs. Dick Veerman, MUZIEKBUREAU drs. Dick Veerman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Dick Veerman, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Dick Veerman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Dick Veerman.

Offerte drs. Dick Veerman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag