Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bert-Jan van der Mieden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert-Jan van der Mieden boeken?

Bert-Jan van der Mieden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert-Jan van der Mieden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert-Jan van der Mieden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert-Jan van der Mieden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert-Jan van der Mieden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bert-Jan van der Mieden

Duurzaam ondernemer, vertrouwensexpert en auteur

De impact van ‘Vertrouwen’ en de drijvende kracht van ‘Verbinding’, dat is waar Bert-Jan van der Mieden in gelooft.

Waarom durven acrobaten in trapezes op angstaanjagende hoogte de gevaarlijkste trucs uit te halen? Omdat ze kunnen vertrouwen op een vangnet. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat zij durven te innoveren, zich kunnen ontwikkelen en ieders potentieel optimaal kunnen benutten.

Bij veel organisaties is er echter een gebrek aan dit vangnet, oftewel vertrouwen. Belangentegenstellingen, eilandencultuur en onnodige controlemechanismen leiden tot minder snelheid, hogere kosten en minder omzet.

Bert-Jan van der Mieden gelooft dat vertrouwen dé kritische succesfactor is voor duurzame ontwikkeling van organisaties anno nu. Als ‘vertrouwensmanager’ helpt hij organisaties met het winnen, herstellen en vergroten van vertrouwen in uw Zelf en bij uw medewerkers, klanten en andere belanghebbenden. Het resultaat? Meer snelheid, meer omzet en meer energie voor innovatie.

Bert-Jan van der Mieden werkt sinds 1992 als ondernemer, vanuit zijn eigen organisatie Pyramide. Daarvoor werkte hij in de gezondheidszorg en vervulde hij diverse staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven. Bert-Jan heeft tevens jarenlange bestuurservaring.

Door zijn indrukwekkende interview met Pim Fortuyn in 2001 werden zijn kwaliteiten als diepte-interviewer ontdekt, kreeg hij veel media-aandacht en presenteerde hij een eigen programma voor de KRO. Van der Mieden is auteur van het standaardwerk ‘De mens in de 21e eeuw’. Hij introduceert daarin de ‘bewustwordingspsychologie’ en het daarop gebaseerde vertrouwensmanagement.

Naast zijn rol als ‘Vertrouwensmanager’ zet Bert-Jan van der Mieden zich in voor de rechten van de mens als oprichter van de Stichting Globaliseringscentrum. Door de toenemende globalisering worden mensen en organisaties steeds indringender betrokken bij (schending van) de mensenrechten. Mensen en organisaties hebben echter weinig inzicht in de invloed die zij hebben op de mensenrechten en hoe zij deze kunnen verankeren in hun dagelijkse leven en in de organisatieprocessen.

Via het Crowdsourcing Platform Ik Verbind bouwt Bert-Jan van der Mieden aan een multidisciplinair netwerk, met als doel acht mensenrechtenthema’s zoals gelijkwaardigheid, veiligheid en respect te realiseren in binnen- en buitenland. Het verbinden van particulieren en professionals uit het bedrijfsleven, kunst en cultuur, maatschappelijke organisaties, overheid, politiek, religie en de wetenschap maakt het mogelijk om door co-creatie en via multidisciplinaire projecten ons Zelf te ontwikkelen én een humanere wereld te realiseren.

In zijn presentaties vertelt Bert-Jan van der Mieden op inspirerende wijze hoe we door ‘vertrouwen’ en ‘verbinding’ duurzame ontwikkeling kunnen realiseren. Hij doet dit vanuit zijn heldere visie op innovatie en het implementeren van de mensenrechten. Bert-Jan van der Mieden stuurt u naar huis met nieuwe inzichten en tools voor zowel het creëren van meer vertrouwen in uw Zelf als het vertrouwen in en van uw medewerkers, klanten en andere stakeholders. Dit vertrouwen resulteert in meer snelheid in uw organisatie, minder kosten en meer omzet. Daarbij leidt het tot hogere kwaliteit, meer energie en betere relaties, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Bert-Jan van der Mieden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert-Jan van der Mieden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert-Jan van der Mieden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert-Jan van der Mieden en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert-Jan van der Mieden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert-Jan van der Mieden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert-Jan van der Mieden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert-Jan van der Mieden checken, een gratis optie plaatsen op Bert-Jan van der Mieden en de boeking(en) van Bert-Jan van der Mieden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert-Jan van der Mieden, BOEKINGSBUREAU Bert-Jan van der Mieden, BOEKINGSBURO Bert-Jan van der Mieden, ENTERTAINMENTBUREAU Bert-Jan van der Mieden, ENTERTAINMENTBURO Bert-Jan van der Mieden, ARTIESTENBUREAU Bert-Jan van der Mieden, BOEKINGSKANTOOR Bert-Jan van der Mieden, IMPRESARIAAT Bert-Jan van der Mieden, MUZIEKBURO Bert-Jan van der Mieden, MUZIEKBUREAU Bert-Jan van der Mieden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert-Jan van der Mieden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert-Jan van der Mieden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert-Jan van der Mieden.

 

Offerte Bert-Jan van der Mieden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag