Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Fons Bitter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Fons Bitter boeken?

Fons Bitter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fons Bitter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fons Bitter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fons Bitter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fons Bitter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fons Bitter

Expert in gastvrijheid én gastvrijheidmanagement

De eerste les in gastvrijheid: Sawubona!

In 1963 bezocht Fons Bitter Zuid-Afrika voor het eerst. Zodra hij het vliegtuig uitstapte, werd hij begroet met een Sawubona. “I wish you a Sawubona and hearty welcome in South Africa.” Sawubona is een Zulu begroeting, één van de 11 officiële talen van Zuid-Afrika. Het betekent letterlijk: ‘Ik zie je’, maar wordt veelal als vriendelijke begroeting gebruikt in de betekenis van ‘Hallo en welkom’. Eigenlijk betekent het nog zoveel meer, zodra je in Zuid-Afrika aankomt, voel je pas de echte, ware betekenis van Sawubona. Vriendelijke gezichten met een stralende glimlach heten je hartelijk welkom. Geluk stroomt meteen door je aderen. Een ontvangst om nooit meer te vergeten: a hugging hospitality.

Gastvrijheid: een must!

Klantgericht luisteren, denken en handelen zijn begrippen die belangrijk zijn in de dagelijkse dienstverlening en in het bijzonder als uw onderneming zich wil (gaan) onderscheiden in de Nederlandse dienstverleningseconomie. Maar voldoen u én uw medewerkers wel aan de hoge kwaliteits- en klanteneisen die in dit dienstentijdperk worden gesteld? Maakt u eigenlijk wel optimaal gebruik van de gastvrijheidcompetenties van uw medewerkers?

Een interessant onderwerp om eens met Fons Bitter, consulent in gastvrije zaken, in dialoog te gaan. Fons is eigenaar van het Consulaat voor Gastvrijheidmanagement en als zodanig expert in klant- en gastgerichtheidsprocessen. Hij helpt en begeleidt organisaties met het verbeteren én organiseren van gastvrijheid en dienstbetoonmanagement. Want heeft u wel eens een klant horen klagen over uitstekende service?

Gastvrijheid- en hospitality management als communicatie én bindmiddel voor mensen die dagelijks gebruik maken van, of werken in; dé Nederlandse diensteneconomie. Service aangevuld met gastvriendelijkheid maakt service pas echt compleet. En vergeet niet: een complete servicebeleving gaat absoluut leiden tot chronische klanttevredenheid.

Iedereen weet wat het is en hoe het hoort. Het lijkt toch zo eenvoudig maar in de praktijk blijkt gastvrijheid uiterst weerbarstig, lastig en complex te zijn. Vooral de aansturing en het managen van gastvrijheid vraagt om veel toewijding, inlevingsvermogen en inspirerend voorbeeldgedrag van leidinggevenden. Gastvrijheid, vriendelijkheid en professioneel dienstbetoon zijn niet exclusief voorbehouden aan hotels en restaurants. Ook úw organisatie heeft er wel degelijk veel aan.

Bent u aan wat meer gastvrije aandacht toe?

Wenst u uw kick-off, personeelsbijeenkomst of brainstormsessie of elke andere belangrijke bijeenkomst op te frissen met een expressieve sessie over klantgedrevenheid en gastvrijheidmanagement?

Zit er in uw organisatiereceptuur al een flinke portie gastvrijheid verwerkt?

Staat er in uw strategische nota dat het allemaal gastvrijer moet?

Staat u aan de vooravond van een implementatie?

Ziet u gastvrijheid als een bindmiddel om uw strategie te verfijnen?

Gastvrijheid is een werkwoord. Laat dan gastvrijheid het werk doen om de continuïteit van uw onderneming mede te verankeren!

Creëer een keten van gastvrijheid met de ‘Circle of Hospitality’

Fons Bitter vertelt u in een interactieve en inspirerende voordracht hoe het voor uw onderneming kan werken met behulp van zijn ‘Circle of Hospitality’. Fons is inzetbaar tijdens masterclasses in hospitality, lezingen, paneldiscussies, workshops en Trainingen. Hij is gastdocent in gastvrijheidmanagement.

Met gastvrijheid is geld, continuïteit en een goed imago te verdienen. Mensen willen graag voor een organisatie werken die een goed en klantvriendelijk imago hebben en de klanten blijven betrouwbare en goede dienstverleners veel langer trouw. Als dat geen verdienste is?

Sawubona, ik zie je!

Gastvrijheid! …Het gaat pas voor u werken als u dat wilt.

Fons Bitter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fons Bitter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fons Bitter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fons Bitter en de eventuele overige kosten om een optreden van Fons Bitter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fons Bitter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fons Bitter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fons Bitter checken, een gratis optie plaatsen op Fons Bitter en de boeking(en) van Fons Bitter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fons Bitter, BOEKINGSBUREAU Fons Bitter, BOEKINGSBURO Fons Bitter, ENTERTAINMENTBUREAU Fons Bitter, ENTERTAINMENTBURO Fons Bitter, ARTIESTENBUREAU Fons Bitter, BOEKINGSKANTOOR Fons Bitter, IMPRESARIAAT Fons Bitter, MUZIEKBURO Fons Bitter, MUZIEKBUREAU Fons Bitter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fons Bitter, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fons Bitter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fons Bitter.

 

Offerte Fons Bitter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag